Heves hírek

Megye › Heves

Nemcsak a Balatonon lehet nyaralni – hol vásárolnak ingatlanokat a magyarok?

21.03.22 09:19

Országszerte növekszik az érdeklődés a belföldi nyaralóingatlanok iránt, ennek egyik mozgatórugója a koronavírus járvány következtében megváltozott pihenési szokások lehetnek.

A Heves megyei táncosok is összefogtak a beteg kislány gyógyulásáért

21.03.21 09:44

Sajnos előfordul, hogy az SMA-ban szenvedő gyerekek a 2 éves kort sem élik meg. Az izomgyengeség a nyelést és a légzést is eléri végül.

Majd' 50 egri ingatlant adhat el az egri önkormányzat

21.03.20 12:55

Az önkormányzat újra ingatlanoktól válhat meg. Az egyik legfrissebb polgármesteri rendelet szerint ugyanis több tucat telket és épületet szeretnének eladni.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Turán

21.03.20 06:00

Egy turai, Szövetség utcai házhoz riasztották a hatvani hivatásos tűzoltókat, miután a lakók rosszul lettek. Az egység méréseket végzett az ingatlanban és szén-monoxid jelenlétét mutatta ki a levegőben. A mentők két embert kórházba szállítanak.

Pályázattal indítanák újra Eger turizmusát

21.03.19 20:37

Újra Eger címmel fotó- és videópályázatot hirdet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft.

A(z) "Heves" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés