Heves hírek

Megye › Heves

Rendelőbe ment lopni a hatvani nő, de egyből lebukott

Ma 11:04

Az első két próbálkozását észrevették, a harmadik sikerült, de ott voltak a rendőrök is.

A rendőrség munkájával ismerkedtek meg a hatvani középiskolások

Ma 09:43

Megnyitotta kapuját a Hatvani Rendőrkapitányság idén január 17-én, az illetékességi területén található középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok részére.

Orbán Viktor: A börtönbiznisz a joggal való visszaélés

Ma 08:18

A hazánkat elmarasztaló Ep-döntés mögött egyértelműen a Soros-féle hálózat van, miként a gyöngyöspatai roma gyerekek ügyé­ben pert indítóknál is a Soros-szervezeteket találjuk – mondta a miniszterelnök.

Rétvári Bence: Rasszista színben tüntetnék fel Magyarországot

Tegnap 21:34

A Gyöngyöspatai iskolaügyben a Soros György által támogatott alapítvány akciója a pénzszerzésről és a konfliktus kiélezéséről szól – hangsúlyozta az államtitkár.

Letiltotta a Facebook a Hír TV videóját

Tegnap 19:01

Az oknyomozó műsor ezúttal Gyöngyöspatán forgatott, ahol a helyi romák arról beszéltek, hogy mire költenék az iskolai szegregáció miatt megítélt 100 millió forintos pénzösszeget.

Orbán Viktort sem vacsorázni hívták meg, amikor kártérítést kapott

Tegnap 17:22

Pénteken lejárt a határidő, de a gyöngyöspatai önkormányzat nem fizette ki a romáknak járó 100 millió forintos kártérítést. Az érintettek végrehajtást indítanak, hogy hozzájussanak pénzükhöz, de könnyen csapdába eshetnek. Közben a kormány…

A(z) "Heves" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Lopni ment a rendelőbe a hatvani nő

Társa járó motorral várta az épület előtt.

Magyar település

Ragaszkodnak az SNI-s gyerekek szülei a bezárásra ítélt egri általános iskolához

A bíróság jogerős ítélete alapján fel kellene számolni a szegregációt egy egri általános iskolában. A tankerület ezt az iskola bezárásával tenné, ami ellen erősen tiltakoznak azok a szülők, akik épp a jó gyógypedagógiai felszereltsége…

Magyar település

Garázdasággal gyanúsítják a gyöngyösi baltás ámokfutót

A férfi beleütött egy ház falába, csatornába és egy lemezszekrénybe is.

Életmód

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja egy bajai lakásban

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők egy embert egy lakásból Bajáról, a Dr. Belon Gellért utcából. A kiérkezett bajai hivatásos tűzoltók a fürdőszobában rendkívül magas gázkoncentrációt mértek. A…

 

Kategória ajánló