Hétvége hírek

Életmód › Hétvége

A Real Madrid kihasználta a Barcelona botlását

20.06.29 00:25

Június utolsó hétvégéjén a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Real Madrid a barcelonai Espanyol vendége volt.

Gál Kristóf elmondta, mire készülnek

20.06.26 17:45

Színészből lett nyomozó, majd az ORFK szóvivője Gál Kristóf. Az elmúlt három hónapban, minden egyes nap pontban 11-kor bekopogtatott hozzánk az operatív törzs tájékoztatóján. Vele beszélgettünk.

Zivatarokkal tűzdelt kánikula

20.06.26 16:46

30 fok, napsütés, néhány zivatar; ezek a hétvége jellemzői időjárási szempontból. A nyaralók számára pedig már a jövő hét is sokkal kedvezőbbnek tűnik, mint azt a korábbi hetekben tapasztalhattuk.

Celta Vigo - FC Barcelona: Keményebb lesz az átlagosnál

20.06.26 15:43

A Celta és a Barca jó kapcsolatot ápol, volt olyan szezon végi összecsapás, ahol a katalán csapat nem feltétlenül tett meg mindent a siker érdekében. Most erről szó nem lehet!

Hamilton: Lélekölő idény jön!

20.06.26 12:13

A címvédő Lewis Hamilton úgy érzi, a korlátozások, a nézők hiánya miatt az eddigi legnehezebb Forma-1-es szezon indul a jövő hétvégén.

Pénteken mutatja be új festését a Williams – újra sötétkékkel?

20.06.26 10:19

Névadó szponzorának távozása miatt kénytelen változtatni 2020-as autójának festésén a Williams. Pénteken mutatják be az új külsőt, melyről már lehet találgatásokat hallani.

"Kis ez, kis az": mindenféle időjárásból jut a hétvégére

20.06.26 10:08

Az Országos Meteorológiai Szolgálat meglehetősen szeszélyes időjárást jósol a hétvégére: bár meleg, napsütéses idő várható, de több helyen kell számítani záporra, zivatarra.  

A(z) "Hétvége" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Pásztor István szerint most a kishatárátkelők megnyitása a legfontosabb

Ahogyan arról a írtunk, a hétvégén hatalmas torlódás alakult ki a szerb-magyar határon, több órát is kellett várakoznia azoknak, akik át szerettek volna jutni Magyarországra.

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Tudomány

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló