Hernádi Zsolt hírek

Gazdaság › Hernádi Zsolt

Habony köre is benyomult az egyiptomi gigaprojektbe, amiből egy magyar céget fúrtak ki

20.05.14 20:43

Felgyorsulni látszik az az évek óta húzódó projekt, amelynek keretében egy orosz-magyar cég 1300 vasúti kocsit szállítana Egyiptomnak. A beruházást lebonyolító cég egyik tulajdonosánál most megjelentek a Habony Árpádhoz és Hernádi Zsolt…

Menczer Tamás arra kéri az ellenzéki képviselőket és médiumokat, hogy ne legyenek ellendrukkerek

20.05.13 10:52

Lélegeztetőgépek helyett olyan eszközöket szállítottak le, amelyek csak alvásfüggő légzészavarok kezelésére alkalmasak. Arról, hogy a a beszerzett szállítmányok között vannak-e nem megfelelően működő gépek, Menczer Tamás tájékoztatásért felelős…

A Mol felkészült a válságkezelésre

20.04.30 17:27

Felkészült a koronavírus-járvány miatti válság kezelésére a Mol, működési stratégiát dolgoztak ki, amelyben meghatározták a legfontosabb irányokat.

Közcél, hogy nyereséges legyen Hernádi Zsolt luxusszállodája

20.02.28 19:22

Piaci alapon nem lenne nyereséges Hernádi Zsolt MOL-vezér esztergomi luxusszállodája, ezért az üzletember szerint normális, hogy az állam 2,8 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott neki a beruházásra.

Hernádi Zsolt luxusszállodáját az adófizetők építik, és a Dunától is megvédik

20.02.18 11:12

Pályázati úton 2,8 milliárd forintot kapott a MOL vezér érdekeltsége a beruházásra, és már amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg elmossa az ár a telket. A rokonságába tartozó polgármester települése ugyanis gátat épít.

Hernádi Zsolt hamarosan szabadon utazhat

20.01.30 15:43

A Zágráb megyei bíróság szerdán hatályon kívül helyezte Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója vizsgálati fogságára vonatkozó, 2018-as döntését – írta a helyi sajtó.

A(z) "Hernádi Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

83 milliárdot osztottak ki a turizmus újraélesztése nevében a NER-lovagoknak

Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Tiborcz István, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt a nyertesek között.

Top magyar cég

Karácsony Gergely: a fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit

A fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit, március 15. óta 11 ezren váltottak bérletet – közölte a főpolgármester a Facebook-oldalán.

Ország

Operatív törzs: Lehet nyaralni Horvátországban, de aztán két hét hatósági házi karanténba kell vonulni

Nem emelkedik azoknak az idősotthonoknak a száma, ahol pozitív esetet regisztráltak. Folyamatosan készülnek a járvány második hullámára. Az operatív törzs szerdai tájékoztatójának összefoglalója.

Közélet

Ítéletet hozott az Európai Bíróság két magyar ügyben is: kivethető volt a dohányipari különadó

A Európai Bíróság mai döntésével megsemmisíti a Európai Bizottság azon korábbi rendelkezését, ami a dohányipari vállalkozásokat terhelő egészségügyi hozzájárulás és az élelmiszeripari vállalkozások bizonyos tevékenységeihez…

 

Kategória ajánló