Helsinki hírek

Nagyvilág › Helsinki

Kirabolt egy nőt a HÉV-megállóban – keresik a rendőrök

20.05.24 22:58

A rendőrségi grafikán látható ismeretlen férfi még április 11-én este fél 9 után a Pesterzsébet felső HÉV megállónál leszólított egy nőt, aki nem állt szóba vele. A támadó ekkor a nőt a hajánál fogva földre rántotta, többször megütötte és…

Pécsi garázsban pattant ki a tűzkakas

20.04.26 16:28

Tűz ütött ki hétfőn egy garázsban, Pécsett, a Török István utcában. Összehordott szemét égett az épületben. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.

Negatív lett a finn kormányfő koronavírustesztje

20.04.24 10:53

A 34 éves Marint azért tesztelték, mert a múlt héten megbetegedett Covid-19-ben a miniszterelnöki hivatal egyik dolgozójának közvetlen ismerőse.

Magyarok az olimpiákon Xii.: Helsinki 1952 Ii. rész

20.04.18 18:37

Az előző részt a nyugtalankodó Rákosival és Szilvásy Miklós aranyérmével zártuk, vegyük fel hát a történet fonalát! Folytassuk a hetedik magyar arannyal...

Finnországban antitestteszteléssel követik vissza a járványt

20.04.07 16:22

Finnországban antitestteszteléssel fogják visszakövetni a koronavírus-járvány terjedését, a vizsgálati alanyokat véletlenszerűen választják ki a lakosságból - jelentette be kedden a finn közegészségügyi hatóság.

Gedeon Magdolna: Áltudósok a Helsinki Bizottságban

20.04.06 09:58

Ezekbe az alapítványokba Soros György adagolja a pénzt, és a spekulánshoz hasonlóan az Ngo-k saját maguk is hirdetik, hogy »értéknek tartják a társadalmi sokszínűséget«.

8 évre eltiltották a kínai úszóbajnokot az úszástól

20.02.29 16:28

A háromszoros olimpiai bajnok Sun Yangot 8 évre eltiltották az úszástól mivel kihagyott egy dopping tesztet 2018 szeptemberében. A Fina úszószövetség még 2019 januárban kezdte meg az eljárást a 28 éves úszó ellen. A benyújtott fellebbezéseit azonban…

Rázunat a kocsi a kétbalkezes tolvajra, az autó tulajdonosa mentette meg a bűnöző életét

20.02.28 07:49

Vígjátékba illő jelenetbe csöppent az éjjel Horváth Roland. Autója, lopás közben a tolvajra zuhant, a bűnöző életét pedig Roland és a kiérkező egyenruhások mentették meg.

A(z) "Helsinki" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Három pert nyert a Helsinki Bizottság Strasbourgban

Önkényesen betiltott tüntetés, kivizsgálatlanul maradt rendőri bántalmazás és egy rab, aki nem búcsúzhatott el haldokló apjától.

Nagyvilág

Kirabolt egy nőt a HÉV-megállóban – keresik a rendőrök

A rendőrségi grafikán látható ismeretlen férfi még április 11-én este fél 9 után a Pesterzsébet felső HÉV megállónál leszólított egy nőt, aki nem állt szóba vele. A támadó ekkor a nőt a hajánál fogva földre rántotta, többször megütötte és…

Ország

Paris Hilton szuperszexin emlékezett meg az amerikai hősökről – képek

Természetesen a mostani Paris Hilton képek is mind nagyon szürreálisak, és túl sok megemlékezést nem tartalmaznak.

Politikus

Putyin kitűzte a moszkvai jubileumi győzelmi díszszemle időpontját

Az orosz elnök arra utasította Szergej Sojgu védelmi minisztert, hogy szavatolja: semmi sem veszélyeztetheti a díszszemle részvevőinek egészségét.

 

Kategória ajánló