Heisler András hírek

Ismert személy › Heisler András

„Vállalkozásból újra legyen egyház” – Róna Tamás főrabbi a Mazsihisz belső konfliktusairól és a zsidó egyház küldetéséről

20.10.25 22:25

A Mazsihisz elnöke, Heisler András egyeduralomra tört egyházában, megbénította a Rabbitestületet, a kormányt támadó nyilatkozataival pedig letér a hit útjáról, és arcul csapja támogatóit – véli Róna Tamás főrabbi, a Rabbitestület elnöke, akinek…

Orbán Viktor a zsidó honfitársai nevében aggódik

20.10.15 16:13

A majdnem mindig jól értesült Mandiner szerint, Orbán Viktor a Mazsihiszt, személyesen annak elnökét, Heisler Andrást tartja felelősnek azért, hogy a baloldali pártok Bíró László személyében egy korábban antiszemitaként ismert jelöltet…

Szijjártó Péter a Mazsihisz elnökével tárgyalt

20.09.29 14:32

A látogatást követő zárt körű megbeszélésen Heisler András köszönetét fejezte ki a magyar-izraeli kapcsolatok példás alakulása miatt, majd rövid áttekintést adott a magyarországi zsidó közösség helyzetéről.

Magyar Nemzet: Kibékíthetetlenek az ellentétek a Mazsihiszben

20.08.21 07:10

Egy levélváltásból kiderül, hogy a Mazsihisz világi elnöke, Heisler András megpróbálja lejáratni Róna Tamás főrabbit, a Rabbitestület elnökét.

Lehullt a lepel a Mazsihisz elnökéről

20.08.13 09:28

A minden jel szerint bennfentes információkkal rendelkező Smúzoló nevű Facebook-csoport nyilvánosságra hozta Heisler Andrásnak egy, a Mazsihisz rabbijaihoz írt belsős levelét.

A(z) "Heisler András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Mazsihiszes képviselőtestületi tagokra csaphat le Heisler András

Kérdéses, hogy milyen retorziók érhetik majd a Zsimához csatlakozó képviselőtestületi tagokat.

Közélet

Harcba száll a Mazsihisz vezetősége

Az árulók nem maradnak titokban: A vezetőség eltökélt a szivárogtatások, a belső levelezések, a hanganyagok illetéktelen kezekbe juttatása elleni fellépésben.

Politikus

Orbán Viktor is megemlékezett a holokauszt áldozatairól

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta: emlékezzünk, hogy ez soha többé ne ismétlődhessen meg.

 

Kategória ajánló