Heinz-Christian Strache hírek

Politikus › Heinz-Christian Strache

Strache visszatér a nagypolitikába

20.01.14 20:26

A Facebookon közzétett rövid üzenet mellett a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (Fpö) egykori vezetője november óta elhanyagolt Twitter-fiókját is aktivizálta.

Bödőcs vs. Áder – Ibiza gate

20.01.02 18:01

Bödőcs Tibor humorista és barátja, Thuróczy Szabolcs színész elkészítette Heinz-Christian Strache osztrák szélsőjobboldali politikus kiszivárgott videójának stílusában elkészítette Áder János ibizai videóját, amin a magyar köztársasági elnök…

Új pártban térhet vissza Strache

19.12.15 09:57

Bár a Szabadságpárt kizárta soraiból, egy újonnan alakuló szövetség előzetesen bejelentette, hogy számítanak rá. Az osztrák jobboldalon kitört konfliktusban egy ismert milliárdos neve is felmerült.

Kizárták a Szabadságpártól Heinz-Christian Strachét

19.12.12 20:04

Kizárták az Osztrák Szabadságpártból (FPÖ) Heinz-Christian Strache volt pártelnököt, egykori alkancellárt. A politikus kizárásáról pénteken egyhangúlag döntött a tartományi pártvezetés.

Strache sámánokat fizetett alkancellárként

19.12.11 11:13

Miközben Strache a politikába térne vissza, továbbra is pénzügyi botrányaitól hangos az osztrák közélet. Most például kiderült, hogy alkancellárként rendszeresen találkozott azon cégek vezetőivel, amelyeket az ibizai videóban az FPÖ titkos adományozóiként…

A(z) "Heinz-Christian Strache" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Strache visszatér a nagypolitikába

Bécsnek szüksége van egy következetes és erős Heinz-Christian Strache-listára, mely elérheti a 15 százalékot, és amely nemzeti érzelmű és szociális politikát biztosít az osztrák lakosságnak – ezekkel a szavakkal jelentette be vasárnap…

Ország

Öt új célállomásra repít a Wizz Air Bécsből

Plusz egy Airbus A321-es és öt új célállomás lesz az idei nyártól a Wizz Air bécsi bázisán.

Politikus

Orbán Viktor Font Sándorral konzultált – Kedvező hírekkel tért haza a választókerületi elnök, országgyűlési képviselő

A megbeszélésen a választási eredmények értékelésén túl fontos témák kerültek napirendre: Duna-híd, Paks II., a kalocsai kórház jövője és a családtámogatási rendszer.

Politikus

Ausztria nem támogatja az atomenergiát

Ausztria nem szeretné, ha az atomenergia fejlesztését az Európai Unió pénzalapjaiból finanszíroznák - jelentette ki Sebastian Kurz osztrák kancellár csütörtökön Prágában, miután tárgyalt a négy visegrádi ország kormányfőjével.

 

Kategória ajánló