Heim Pál Gyermekkórház hírek

Életmód › Heim Pál Gyermekkórház

Fesztiválozók is segítettek, hogy lehessen Autista Mintaház

19.11.05 12:55

Autista gyerekeket és családjukat segítő fejlesztő- és módszertani központot alakítanak ki a Heim Pál Gyermekkórházban. Az új intézmény létrehozásához 10 millió forinttal járultak hozzá a fesztiválozó fiatalok.

Ő volt a magyar csecsemőgyógyászat atyja

19.10.25 04:03

Kilencven éve hunyt el Heim Pál, a korszerű magyarországi csecsemőgyógyászat és csecsemőgondozás egyik meghonosítója. Nevét 1957 óta viseli egy budapesti gyermekkórház.

Heim Pál gyermekgyógyász 90 éve halt meg

19.10.23 11:46

Kilencven éve, 1929. október 23-án hunyt el Heim Pál, a korszerű magyarországi csecsemőgyógyászat és csecsemőgondozás egyik meghonosítója, akinek nevét kórház ...

A Fradi a derbi bevételéből gyermekkórházat támogat

19.10.22 12:10

A Ferencváros az Újpest elleni mérkőzés bevételéből 1,3 millió forinttal támogatja a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet.

Kevesebben ajánlották fel az adójuk 1 százalékát

19.09.18 14:28

Közel 1,7 millióan ajánlották fel adójuk 1 százalékát a civil szervezeteknek, ami 100 ezerrel kevesebb, mint egy évvel korábban. A felajánlott 8,77 milliárd forint ugyanakkor több a tavalyinál.

Két napra lezárták a Heim Pál Gyermekkórház egyik osztályát

19.09.06 12:04

A Gasztroenterológiai- és Nephrológiai Osztály teljes kollektívája továbbképzésen vesz részt, ez idő alatt az osztályon higiénés nagytakarítás zajlik.

Sárkányokkal hajóztak a Heim Pál Gyermekkórházért

19.06.13 15:17

A Morgan Stanley az év minden szakában ösztöni dolgozóit, hogy vállaljanak szerepet a vállalat valamilyen önkéntes munkára épülő programjában. Ezek közül is kiemelkedik a júniusi időszak, amely világszerte az önkéntesség hónapja a vállalatnál. Ennek…

Élelmiszerrel segít a Lidl

19.05.30 13:49

A Lidl Magyarország – mint a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hivatalos támogatója – elkötelezett a gyermek-közétkeztetés minőségi javításában. Ennek eredményeképpen társadalmi felelősségvállalása jegyében az áruházlánc…

A(z) "Heim Pál Gyermekkórház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Fejlesztőközpontot alakítanak ki autistáknak a Heim Pál gyermekkórházban

Fontos, hogy az autizmussal élők minél hamarabb hozzájussanak a fejlesztésekhez.

Gazdaság

Nyitott inkubátort kap egy kórház az idei adománygyűjtésen befolyt összegből

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója elmondta, a családszervezetek adventi jótékonysági vásárát december 1-én rendezik meg a Mom Sportközpontban.

Közélet

Idén a koraszülöttek mentését támogatja a Jónak lenni jó!

A koraszülöttek mentését támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány – közölte Siklósi Beatrix, az M5 kulturális csatorna igazgatója az MTI-vel…

 

Kategória ajánló