Hégető Honorka-díj hírek

Esemény › Hégető Honorka-díj

Kiosztották a Hégető Honorka-díjakat

19.05.08 16:15

A fődíjat idén a 24.hu alkotói stábja vehette át, a közelmúltban elhunyt Baló György munkásságát posztumusz-díjjal ismerték el.

Kiírták az idei Hégető-díjat

19.02.06 07:10

Azokat az alkotásokat szeretnék díjazni, amelyek fénykép vagy mozgókép formájában mutatnak be társadalmi problémákra, ügyekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat.

A(z) "Hégető Honorka-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

A 24.hu csapata nyerte a Hégető Honorka-díj fődíját

Két videót is díjaztak, az egyikben egy egyiptomi kifőzdést mutatunk be Budapesten, a másikban a székelyhídi gyermekotthon működését.

Életmód

Tragikus vég: percekkel az esküvője előtt halt meg a terhes menyasszony

Kegyetlen pillanatban csapott le a sors a hétvégén: egy terhes menyasszony épp az esküvőjére tartott, hogy kimondja a boldogító igent, amikor stroke-ot kapott. Noha azonnal kórházba siettek vele, az életét már nem tudták megmenteni.

Gazdaság

Több mint húsz tonna búzát adott Fejér megye

A megyeháza címertermében nyújtották át szimbolikusan az adományokat, melyek a Magyarok Kenyere jótékonysági programnak köszönhetően jutnak el a nagylelkű adakozóktól a rászorulókhoz.

Gazdaság

Újraindul az Otthon melege program

A pályázatok benyújtására szeptember 24-én, 10 órától van lehetőség.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló