HBO hírek

Márka › HBO

Előzetest kapott Anne Hathaway boszorkányos filmje

20.10.03 10:12

The Witches (2020) – Előzetes A The Witches (Boszorkák) című filmet Robert Zemeckis álmodta meg a modern közönség számára, Roald Dahl imádott története alapján. Anne Hathaway, Octavia Spencer és Stanley Tucci van a főbb szerepekben.…

Visszatérés Epipóba - Amikor az bánt, akiben a legjobban bízunk

20.10.01 17:46

Elittábor volt a budapesti értelmiségi elit számára, egy színes folt a szürke 80-as években, ahová kiváltság volt bekerülni - és ahol a táborvezető rendszeresen élt vissza hatalmával és a gyerekek bizalmával.

Az HBO közölte: most már letölthetnek az iPhone-osok is

20.09.24 19:07

Megérkezett az iOS rendszerre kiadott HBO GO alkalmazásba az offline filmezési lehetőség.

Koronavírus: az interneten rendezik meg ma az Emmy-díjátadót

20.09.21 10:37

Ma tartják meg az Emmy-díjátadót, melyre a koronavírus miatt idén a digitális térben kerül sor, így a nyertesek otthon vehetik át díjaikat.

A 24 éves Zendaya történelmet írt a szintén történelmi Emmy-díjátadón

20.09.21 10:13

A legjobb drámai sorozat az Utódlás amely összesen négy díjat zsebelt be, a legjobb vígjátéksorozat és hét díjjal az est egyik legnagyobb nyertese a kanadai gyártású Schitt's Creek, a legjobb minisorozat pedig a Watchmen lett.

Folytatást kap a Farkas gyermekei!

20.09.20 11:13

Ridley Scott nagy szabású sorozata az HBO Max legdrágább saját gyártású produkciói közé tartozik. A jó hír, hogy jelen esetben a befektetett pénz megérte, hiszen ez a posztapokaliptikus sci-fi elgondolkodtató és átlagon felüli. Az HBO úgy gondolta,…

A(z) "HBO" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Új élőszereplős Harry Potter-tévésorozaton dolgozik az HBO Max

A Warnernél úgy döntöttek, hogy nem volt elég az eddigi 8+2 film a J.K. Rowling által megteremtett világban, tévésorozat is készül az HBO Maxre.

Márka

Egy egészestés elfoglaltságot ad majd a The Witcher: Nightmare of the Wolf anime

Bár a rajongók leginkább arra várnak, hogy mielőbb folytatódhasson a Netflix-féle The Witcher-sorozat, melynek munkálatait hol a járványhelyzet, hol sérülések és egyebek nehezítik meg, azonban a háttérben készül még egy és…

Márka

A Warner a Harry Potter franchise kibővítésére készül

A Warner Bros. Pictures tegnapi közleménye arra enged következtetni, hogy a stúdiónak további tervei vannak nem csak a franchise-zal, hanem a hozzá kapcsolódó Wizarding Worlddel is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló