Házasság hírek

Életmód › Házasság

Több házasság, kevesebb válás

21.02.02 11:48

Újra divat a házasság, mutatják a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elemzései. 2011 óta emelkedik hazánkban a házasság­kötések száma, miközben a válások száma hat évtizede nem volt ilyen alacsony. A házasságkötési…

80 éve él boldog házasságban egy 100 éves férfi és egy 98 éves asszony Angliában

21.02.01 21:06

A férfi 16, a nő pedig csak 14 éves volt, amikor először találkoztak, és rögtön, első látásra egymásba szerettek. Elárulták, mi a hosszú házasságuk titka.

Keressük Veszprém megye legszebb szerelmes történeteit!

21.02.01 18:07

Szerelem volt első látásra? Netán csak barátságnak indult, mégis házasság lett belőle? Ha Ön is régóta él boldog házasságban, ossza meg velünk történetét!

Majdnem 30 év házasság után válik a sármos színész

21.01.31 17:25

A nagysikerű A mentalista című sorozat főszereplője, Simon Baker közleményben jelentette be, hogy válik feleségétől, Rebecca Riggtől.

A(z) "Házasság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

Tudomány

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

Közélet

ENSZ: Fehéroroszországban az emberi jogok módszeres eltiprása zajlik

Egy fehérorosz bíróság 10 év börtönbüntetésre ítélt egy kormányellenes tüntetőt kedden, az ellenzék szerint koholt vádakkal, melyek Lukasenka hatalomban maradását hivatottak fenntartani.

Ismert személy

Kovács Patrícia kulisszatitkokat árult el hamarosan induló RTL-es műsoráról

Kovács Patrícia, az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak a hamarosan induló Nagy számról, és a színházak jelenlegi helyzetéről is beszélt. A beszélgetés elején kiderült már, hogy a…

 

Kategória ajánló