Házasság hírek

Életmód › Házasság

Akaraterő és elfogadás: a hosszú házasságnak ez lehet a titka

21.02.13 13:49

A házasság hete alkalmából két aranylakodalmas pár osztotta meg a Naplóval a holtomiglan-holtodiglan titkát.

Az elmúlt tíz évben duplájára nőtt a házasságkötések száma

21.02.13 11:53

A héten zajlott a Házasság hete programsorozat, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire, és segítséget nyújtson a házasságra készülőknek. Magyarországon az elmúlt évtizedben kétszeresére nőtt a…

A kosárlabdának köszönhetik szerelmüket

21.02.12 20:13

Jókedv, szenvedély és egymás végtelen tisztelete jellemzi Stojan Ivkovic és Ivkovicné Béres Tímea házasságát több mint 20 év után is. Talán nem meglepő, hogy a sportvezető házaspárt annak idején a kosárlabda hozta össze. Erről is meséltek…

Valentin-napi színmustra: 3 szín, amellyel biztosra mehetsz a szerelmesek napján

21.02.12 17:44

A szerelmesek napja, vagyis a Valentin-nap sok pár számára fontos, hiszen hivatalosan is kimutathatják egymás iránt érzett szerelmüket akár egy csokival, egy vacsorával, vagy egy szép fehérneművel.

Transznőként coming outolt a WWE pankrátor

21.02.11 18:11

Tyler Reks, a WWE házas pankrátora akinek egy lánya is van, Instagram oldalán jelentette be, hogy ő valójában nő és a neve mostantól Gabbi Tuft.

Erdei Zsolt boldog családapa, de házasságra nem vágyik

21.02.11 14:30

Az egykori profi ökölvívó Erdei Zsolt 7 éve él együtt párjával, akivel két közös gyermekük is születtett, Gréti és Vilmos. Madár elárulta, Réka egyre többször hozza fel a házasság témáját, de ő korábbi válása miatt nem igazán szeretne újranősülni.

A hazai családtámogatási rendszert bírálta az LMP

21.02.11 13:53

Ne tegyen különbséget a hazai támogatási rendszer gyermekek között az alapján, hogy házasságban vagy azon kívül születtek – szorgalmazta csütörtöki online sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője.

A(z) "Házasság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

18.4 milliárd dollár bevételre számít idén a Covid-19 vakcinájával a Moderna

A Moderna csütörtöki bejelentése szerint 18.4 milliárd dollár bevételre számít a gyártó a Covid-19 védőoltások eladásaira vonatkozóan idén.

Tudomány

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

Közélet

Megszületett az ítélet a gázolóval szemben, aki egy zebrán ütött el egy gyereket Nagykanizsán

Egy év fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt az autóst, aki az egyik nagykanizsai zebránál elütött egy nőt és 4 éves gyerekét, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A kisfiúnak súlyos, maradandó sérülései keletkeztek, a szülők…

Ismert személy

Kovács Patrícia kulisszatitkokat árult el hamarosan induló RTL-es műsoráról

Kovács Patrícia, az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak a hamarosan induló Nagy számról, és a színházak jelenlegi helyzetéről is beszélt. A beszélgetés elején kiderült már, hogy a…

 

Kategória ajánló