Havazás hírek

Esemény › Havazás

A hideg marad, de az újabb havazásra még várnunk kell

21.02.13 05:28

Sok napsütésben, ugyanakkor igazi téli, hideg időben lesz részünk a következő napokban is. Kisebb hózápor keleten előfordulhat, de jelentősebb havazás a jövő hét közepéig nem várható.

Jégmentesítési praktikák környezetbarát módon

21.02.12 14:07

Habár az elmúlt években jóval enyhébbek a telek, mint azt megszokhattuk, éjszakánként továbbra is könnyen előfordulhat, hogy komoly mínuszok vagy talajmenti fagyok legyenek. Ha valamikor érdemes beszélni a jégkárok elleni védekezésről,…

A ZTE-ZÁÉV februárban biztosan nem lép pályára

21.02.12 12:04

A tekézők Szuperligájában a férfiaknál már több elmaradt találkozót pótoltak. Sikeresen szerepelt eddig a ZTK FMVas csapata, a hölgyek számára viszont egyelőre nem folytatódik a bajnokság, így a ZTE ZÁÉV sem lép pályára a hétvégén.

Szükséges-e eltávolítani a növényekről a havat?

21.02.12 09:53

A csapadék szilárd halmazállapotú formái, mint a hó, a zúzmara, a jégeső vagy az ónos eső komoly sérüléseket okozhatnak a fákon, cserjéken.

3 jó tanács havas grillezéshez

21.02.12 07:27

A téli hidegben, hóban és esőben csak kevesen merészkednek ki a szabadba kikapcsolódás céljából, pedig a friss levegő, a természet és az aktív cselekvés nagyon is jót tesz a léleknek. A kerti grillezés ezért tökéletes téli program: kiélheted a…

Kemény mínuszok legalább egy hétig

21.02.12 04:16

A sarkvidéki hideg legalább egy hétig vendégünk lesz, éjjelente akár -10, -12 fokig is lehűlhet a levegő.

Minimálbér és garantált bérminimum 2021: minden tudnivaló egy helyen

21.02.12 04:13

Azt már megszokhattuk, hogy a minimálbér és a garantált bérminimum összege évről évre emelkedik. A 2021-es minimálbér elfogadásának folyamata azonban a korábbi évektől eltérően folyt. Hogy miként zajlott ez a folyamat, azt

Debrecenben, Egerben és Miskolcon felfordulást okozott a rendkívüli időjárás

21.02.11 19:10

Megbénította a közlekedést az északi megyékben a havazás és az erős szél. Egerben a buszok sem járnak a hó miatt. Debrecenben több baleset is történt a jeges utakon. Miskolcon fák és villanyoszlopok dőltek az utakra, sok helyen lezárások vannak.

A(z) "Havazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés