Határzár hírek

Nagyvilág › Határzár

Hat afgán határsértőt fogtak el Röszkénél

Tegnap 16:07

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - tette közzé a police.hu.

Afgán határsértők Röszkénél

Tegnap 15:55

Afgán határsértők Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 21., k - 15:23 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Három migránst fogtak el a rendőrök Röszkénél

19.05.19 06:37

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - tette közzé a police.hu.

Bevándorláspárti vendég az MSZP-nél

19.05.18 07:40

Timmermans vendégkorteskedése nem véletlen, hiszen az elmúlt években az MSZP számos prominense tette le a voksát a bevándorlás mellett, illetve sürgette a déli határzár lebontását.

Újabb két határsértő Röszkénél

19.05.17 14:46

Újabb két határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 18., szo - 11:12 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Sok dologban egyetértett Weber és Timmermans

19.05.16 08:43

Meg kell védeni Európát a nacionalistáktól - hangsúlyozta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) választási csúcsjelöltje az Európai Szocialisták Pártja (PES) csúcsjelöltjével, Frans Timmermans-szal a ZDF német országos…

Három afgán határsértő egy szerb kamionban

19.05.15 14:31

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Egy albán határsértő Röszkénél

19.05.13 13:25

Egy albán határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 13., h - 12:37 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz…

A(z) "Határzár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az új uniós vezetőknek a fiatalok problémáival kell foglalkozniuk

A bevándorlók támogatása és a külső igényeknek megfelelés helyett.

Közélet

Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra, ezért ki kellett üríteni

Kiürítették és lezárták a párizsi Eiffel-tornyot, miután valaki megpróbált felmászni rá hétfőn.   A férfi sima látogatóként érkezett, fel is gyalogolt a második emeletig, utána viszont már az épületen kívül,…

Közélet

Környezetvédők tüntetésében is migránsokat lát a Fidesz – a klímaváltozás "hamis hívószó"

A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásokba – jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője. Mindezt azért, mert pénteken a klímavédelem fontosságára próbálják felhívni a…

Magyar település

Hat afgán határsértőt fogtak el Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - tette közzé a police.hu.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló