Határzár hírek

Nagyvilág › Határzár

Az ülések alá bújt

Tegnap 13:09

Az ülések alá bújt Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 22., h - 10:50 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Négy iráni határsértő Röszkénél

19.07.20 10:21

Négy iráni határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 21., v - 09:21 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Afgán határsértők két szerb kamionban

19.07.18 10:15

Afgán határsértők két szerb kamionban Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 18., cs - 21:10 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz…

Négy határsértőt fogtak Röszkénél

19.07.17 10:33

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - írja a police.hu.

Két iráni határsértő Csongrád megyében

19.07.14 13:56

Két iráni határsértő Csongrád megyében Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 14., v - 07:49 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes…

Számolatlanul öntik a pénzt a határra

19.07.13 10:00

Milliárdos-tízmilliárdos tételekben döntenek a határvédelmi kiadásokról a közbeszerzés és a nyilvánosság megkerülésével. A minősített adatok miatt lehetetlen pontosan látni, hogy a kormány mennyiért védi meg az országot az alig érkező migránsoktól.

Kilencen próbáltak illegálisan átjutni Röszkénél

19.07.10 14:09

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy kamionban, kilenc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A(z) "Határzár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Az ülések alá bújva próbált meg jogellenesen bejutni az országba

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Közélet

Nagy embercsempész-hálózatot számoltak fel Mexikóban, ahol 150 bevándorlót találtak egy nagyvállalat logójával álcázott kamionban

Még nem világos, hogy a teherautók jelzései voltak hamisak, vagy a sofőrjeik illegális célra használták a járműveket a vállalatok tudta nélkül.

Közélet

Bíróság előtt felelhetnek a háztulajdonost felébresztő betörők

Az esztergomi rendőrök befejezték a két betörő ellen folytatott vizsgálatot.

Közélet

Salvini: Olaszországnak nem parancsolhat senki, ha Macron migránsokról akar tárgyalni, jöjjön Rómába!

„Franciaország kudarca” – elhibázott volt a migrációról szóló párizsi informális miniszteri találkozó az olasz belügyminiszter szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló