Harvey Weinstein hírek

Ismert személy › Harvey Weinstein

A hollywoodi filmmogul megkezdte 23 éves börtönbüntetését

20.03.19 10:16

Harvey Weinstein egykori hollywoodi filmmogult szerdán átszállították egy New York-i állami börtönbe, ahol megkezdte 23 éves börtönbüntetését, amit szexuális erőszak és zaklatás miatt kapott.

Minden, amit tudni lehet Harvey Weinstein tárgyalásáról

20.03.13 12:28

Két év és több tucat nő vallomása után szerdán 23 év börtönre ítélték Harvey Weinsteint. Az esküdtszék februárban találta bűnösnek a producert, akit erőszakos szexuális bűncselekményért és nemi erőszak elkövetése miatt ítéltek el, de a…

Kate Beckinsale is megrázó történetet mesélt Harvey Weinsteinről

20.03.13 10:14

A filmmogul minősíthetetlen stílusban beszélt a színésznővel, amiért szeptember 11. után nem szűk ruhában jelent meg egy premieren.

„Ha én p*ncit akarok, akkor azt meg is kapom” – Harvey Weinstein durván nekitámadt Kate Beckinsale-nek

20.03.13 09:28

Közel két évtizeden át tartotta magában a fájó dolgot, ám most mindenről kitálalt: Kate Beckinsale hosszasan vallott arról, hogy Harvey Weinstein egykori filmmogul milyen undorító módon bánt vele.

Harvey Weinstein Jennifer Aniston halálát kívánta

20.03.12 18:43

Harvey Weinsteint hivatalosan is 23 év börtönre ítélte a bíróság szexuális erőszak miatt. A filmproducer a döntést követően Jennifer Aniston halálát kívánta, majd mellkasi fájdalmakkal szállították kórházba. 

A(z) "Harvey Weinstein" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Harvey Weinstein koronavírusos

A nemi erőszak miatt börtönbüntetését töltő egykori producer tesztje vasárnap lett pozitív. Elkülönítették a Wende büntetésvégrehajtási intézetben.

Közélet

Harvey Weinstein megkezdte 23 éves börtönbüntetését

Harvey Weinstein egykori hollywoodi filmmogult átszállították egy New York-i állami börtönbe, ahol megkezdte 23 éves börtönbüntetését, amit szexuális erőszak és zaklatás miatt kapott. Weinsteinről február 24-én mondta ki az…

Nagyvilág

Tőzsde – Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek

Erős pluszokban nyitottak kedden New Yorkban az irányadó tőzsdeindexek. A hangulatot az előző naphoz hasonlóan jelentősen javította, hogy lassabb ütemben emelkedett az új koronavírus által megfertőződöttek száma az…

Közélet

Őszre halasztják a nagyobb pereket

Megszűnt a veszélyhelyzet kihirdetésekor elrendelt rendkívüli ítélkezési szünet a bíróságokon.

 

Kategória ajánló