Harry Potter hírek

Kultúra és szórakozás › Harry Potter

J.K. Rowling új “gyereke”

20.05.28 17:15

A napokban jelentette be J.K Rowling, hogy már gőzerővel dolgozik első, nem Harry Potter témájú gyermekeknek szóló fantázia könyve. Ez a Ickabog.  „ Az Ickabog ötlete régen megszületett a fejemben és minden este fejezetről fejezetre olvastam belőle a…

Így reagált Daniel Radcliffe Rupert Grint apává válásának hírére

20.05.21 14:10

A Harry Potter-filmek sztárjai a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással, így örömüket természetesen megosztják a másikkal.

Bitcoin a Harry Potter univerzumban

20.05.18 05:55

J.K. Rowling a Twitteren érdeklődött a bitcoin iránt. Azonban mivel sokadjára sem jött át neki, mi is az a kriptopénz,

J.K. Rowling esete a bitcoinnal

20.05.17 00:01

Pénteken felrobbantotta a Twittert J.K. Rowling, mikor a bitcoinról kérdezett. Az írónőnek többek között Elon Musk is próbálta elmagyarázni, mi

A Harry Potter sztárja apa lett

20.05.10 09:08

A Harry Potter sztárja apa lett Varázslat vagy sem,  Harry Potter Ron Weasleye felnőtt. 10 pont a  Griffendélnek! A 31 éves Ruper Grintnek és feleségének megszületett első gyermekük. „Rupert Grint és Georgia Groome örömmel erősítik meg, hogy…

Megérkezett az első Potter-baba: apuka lett a Harry Potter-filmek nagy kedvence, Rupert Grint

20.05.08 08:01

Hatalmas a boldogság a színész családjában, az pedig hihetetlen, hogy a Harry Potter-filmek főhősei is szülők lesznek. A jó hír mellett az is kiderült, milyen nemű lett a világsztár kisbabája!

A(z) "Harry Potter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Szóhoz sem jutunk! Tom Felton élő filmestet szervezett a rajongóknak

Tom Felton elérzékenyült, méghozzá a Harry Potter és a bölcsek köve nézése közben, amely valljuk be: minden nagy rajongót megmozgat, így lassan 20 év távlatában is.

Ismert személy

A transzvesztita sorozatgyilkos nyomában

J. K. Rowling új regénye nagy sláger.

Ismert személy

Daniel Radcliffe J.K. Rowling helyett a transznemű nők mellé állt

A Harry Potter regények írója az elmúlt hétvégén keveredett botrányba a Twitteren, mert transzellenes kijelentést tett. A Potter filmek sztárja most egy LMBTQ embereket támogató honlapon vágott vissza neki.

Nagyvilág

A Magyar Hang bejutott egy koronavírusos betegeket gyűjtő járványkórházba – Romániában

Szívesen fogadták az újságírókat a székelyudvarhelyi kórházban, mert a dolgozók érdeke is az, hogy az emberek lássák, mit tesz a vírus egy emberrel.

 

Kategória ajánló