Harry Potter hírek

Kultúra és szórakozás › Harry Potter

Ilyenek most a Harry Potter szereplői

19.12.27 15:01

Húsz éve annak, hogy magyarul is megjelent J.K. Rowling regényfolyamának első része, a Harry Potter és a bölcsek köve, a könyvből készült filmet pedig két évvel később, 2001-ben mutatták be. Generációk nőttek fel és imádják ma is a…

5 gyerekszínész a Harry Potterből, akiknek az élete jelentősen megváltozott azóta

19.12.15 16:37

Még csak gyerekek voltak, amikor a Harry Potter-filmekben szerepet kaptak, mára viszont már mind felnőttek. Megmutatjuk, mit csinálnak a film híresebb mellékszereplői.

A legmenőbb karácsonyi ajándékok a Harry Potter rajongóinak

19.12.09 12:10

Nem tudjuk elképzelni, hogy van ezen a világon valaki, aki ne imádná az ikonikus és világszerte ismert Harry Pottert. A könyveket, a filmeket és mindent, amit Roxforttal kapcsolatos. 

Ilyen volt a 20. Harry Potter születésnap

19.11.21 18:43

Harry Potter-könyvek ihlette bájitalok és sütemények, beszélgetések, kreatív játékok, kvízek, HP-s ajándéktárgyak és persze vajsör. 20 éve jelent meg Magyarországon a Harry Potter és a bölcsek köve első kiadása, ezt pedig egy fergeteges bulival…

Rupert Grint bevallotta, mindig is volt valami a két Harry Potter szereplő között

19.11.20 11:43

Azt hiszem kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a Harry Potter a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmes franchise-a volt, amelyen egy egész generáció nőtt fel. Mára pedig a kedvenc karácsonyi filmes lista dobogósai.

A(z) "Harry Potter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Új meséjéért nem kér pénzt J.K. Rowling

A Harry Potter-könyvek írója, J.K. Rowling új könyvön dolgozik, és a The Ickabog első részlete máris elérhetővé vált az interneten, ahol a teljes történet hozzáférhető lesz.

Ismert személy

Új meséjéért nem kér pénzt J.K. Rowling

A Harry Potter-könyvek írója, J.K. Rowling új könyvön dolgozik, és a The Ickabog első részlete máris elérhetővé vált az interneten, ahol a teljes történet hozzáférhető lesz.

Ismert személy

Kiderült, ki Emma Watson titkos pasija

A kapcsolat állítólag már olyannyira komolyra fordult, hogy a színésznő a szüleinek is bemutatta a fiatalembert.

 

Kategória ajánló