Harry herceg hírek

Ismert személy › Harry herceg

Harry herceg élete legkínosabb találkozásán eshetett át családjával

21.04.12 16:46

Tegnap érkezett meg Angliába a gyászoló Harry herceg, egy hónappal azután, hogy nem kifejezetten szép dolgokat mesélt családjáról a hírhedt Oprah-interjúban.

Karanténba került Harry herceg, Meghan nem ment vele Londonba

21.04.11 11:31

Sajtóértesülések szerint vasárnap megérkezett Londonba Harry herceg, a várandós Meghan nem tartott vele, mert az orvosok azt tanácsolták, hogy ne utazzon. Harry Fülöp herceg búcsúztatása érkezett Angliába, ami szombaton lesz.

Rettegésben él Harry és Meghan

21.04.11 10:04

Nem egyszerű az élete Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, mióta elhagyták a királyi családot és új életet kezdtek a tengerentúlon. Mióta 2020 júniusában beköltöztek jelenlegi otthonukba egyéves fiúkkal összesen 9 alkalommal kellett értesíteniük a…

Nem biztos, hogy Harry ott lesz Fülöp herceg temetésén

21.04.11 08:28

Az április 9-én elhunyt Fülöp herceg temetése körül számos kérdőjel van, többek között az, hogy Harry herceg hazatér vagy sem.

A(z) "Harry herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Megdöbbentő: nem találkozik egymással Harry és Vilmos herceg

Mindenki abban reménykedik, hogy a II. Erzsébet unokái elrendezik a nézeteltérésüket Fülöp herceg temetésén.

Ismert személy

Meghannek megtilották, hogy részt vegyen Fülöp herceg temetésén

Harry herceg egyedül érkezett nagyapja temetésére, felesége, Meghan Markle Los Angelesben maradt. Ám Harry részvétele is kérdéses még.

Ismert személy

Harry hercegnek és Vilmos hercegnek végre sikerült megegyeznie

Egy gyászhír kellett ahhoz, hogy félretegyék a konfliktust, és végre a családi békére koncentráljon az évek óta csatározó testvérpár, Harry herceg és Vilmos herceg.

 

Kategória ajánló