Harrach Péter hírek

Politikus › Harrach Péter

Harrach Péter: A KDNP önállóan is bejutna a parlamentbe 2022-ben

20.01.16 21:04

Bár nem lenne értelme, a KDNP akkor is átugraná az ötszázalékos bejutási küszöböt, ha a Fidesztől függetlenül, önállóan indulna a 2022-es parlamenti választáson – mondta az RTL Klub Híradó kérdésére Harrach Péter, a KDNP országgyűlési…

Harrach Péter: Keresztény tanítás, hogy a teremtett világot védeni kell

19.11.26 13:13

A keresztény alapok meggyengültek a nyugati társadalmakban, ami ellen a saját identitás megerősítésével lehet tenni – mondja Harrach Péter. A Kdnp frakcióvezetőjét a kereszténydemokrácia kilátásairól, a környezetvédelem és az abortuszszabályozás…

Kdnp: “Kötelességünk támogatni a határon túli magyarokat!”

19.11.19 09:40

Harrach Péter, a Kdnp frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt a Magyar Állandó Értekezlet múlt heti ülése kapcsán beszélt. Harrach Péter szerint a határon túliak egységbe fogták össze a kormánypártokat és az ellenzék pártokat a…

KDNP: Kampányt lehet gyűlölettel folytatni, de települést vezetni csak szakértelemmel lehet

19.10.21 16:28

Kampányt lehet gyűlölettel folytatni, de települést vezetni csak szakértelemmel lehet - mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfőn a parlamentben.

A Fidesz alelnöke Tiszakécskére látogatott

19.09.28 18:03

A közelgő önkormányzati választások tétjének témájában tartott lakossági fórumot Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke csütörtökön a tiszakécskei művelődési házban.

A(z) "Harrach Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Harrach Péter: A KDNP biztosan bejutna a parlamentbe, ha önállóan indulna

Nem lenne értelme, hogy önállóan induljon a KDNP a választáson, pedig biztosan bejutna – magyarázta a párt frakcióvezetője.

Politikus

Fidesz: Át kell alakítani a költségvetést

Meg kell őrizni az önkormányzat költségvetésének stabilitását, mert így tudunk segíteni a szombathelyieken – hangsúlyozta Illés Károly, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője azután, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta kedden először…

Nagyvilág

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezik

A felfüggesztett Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi a kereszténydemokrata pártcsaládból a dán Konzervatív Néppárt elnöke és európai parlamenti delegációvezetője.

Közélet

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezik

A felfüggesztett Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi a kereszténydemokrata pártcsaládból a dán Konzervatív Néppárt elnöke és európai parlamenti delegációvezetője.

 

Kategória ajánló