Hargitai János hírek

Politikus › Hargitai János

Hargitai János szerint visszaéltek a Pécsi Tudományegyetem nevével a Sargentini-jelentés kapcsán

18.09.09 20:24

Frissítve: az egyetem részéről megdöbbenéssel látták az intézmény nevét a felsorolásban. A mohácsi kereszténydemokrata képviselő, dr. Hargitai János szúrta ki, hogy a Sargentini-jelentés mellékletében, ahol azok a szervezeteket sorolják fel,…

A(z) "Hargitai János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A Sargentini-jelentés visszaélt a PTE nevével

Hargitai János szúrta ki, hogy a Sargentini-jelentés mellékletében, ahol azok a szervezeteket sorolják fel, amelyek hozzájárulásukat adták, a Pécsi Tudományegyetem is szerepel. Vasárnap a PTE is reagált a helyzetre.

Ország

Mesterhármas Aradi-módra

A labdarúgó NB III Közép csoportjában szereplő Iváncsa magabiztosan győzte le az újoncot.

Magyar település

Két gépkocsi ütközött össze az 57-es főúton

Lánycsók és Babarc között félpályán halad a forgalom. Összeütközött két személyautó az 57-es főút Lánycsók és Babarc közötti szakaszán. A balesethez a mohácsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A…

Gazdaság

Ebben Japán visszaelőzte Kínát

A kínaiak alig, a japánok viszont intenzíven vásároltak az amerikai kötvénypiacon. Így mostanra több amerikai állampapír van japán befektetők kezén, mint a kínaiaknál.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló