Handó Tünde hírek

Ismert személy › Handó Tünde

Elment az Országos Bírói Tanács ülésére az igazságügyi miniszter

19.11.07 13:41

Varga Judit nem is egyedül érkezett, hanem Handó Tünde eddigi helyettesét, az OBH-elnöki szék állítólagos várományosát is magával vitte.

Joggal választottak

19.11.04 19:08

Az Országgyűlés kétharmados többséggel alkotmánybíróvá választotta Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) első elnökét és megújította Polt Péter legfőbb ügyész mandátumát.

Alkotmánybíróvá választották Handó Tündét

19.11.04 19:04

Handó Tünde, aki jelenleg az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Stumpf István korábbi alkotmánybíró helyét veszi át a Fidesz-KDNP jelölése után. Megbízatása tizenkét évre szól.

Handó Tündét alkotmánybíróvá, Polt Pétert újabb kilenc évre legfőbb ügyésszé választotta a csonka Országgyűlés

19.11.04 07:34

Alkotmánybíróvá választotta az Országgyűlés Handó Tündét, akit 134 igen szavazattal, 27 ellenében választotta meg a Ház hétfőn. A titkos szavazásban 164 képviselő vett részt, hárman érvénytelenül voksoltak.

Holnap kiderül, hogy Polt Péter marad-e a legfőbb ügyész

19.11.03 08:52

Ismét összeül hétfőn az Országgyűlés és miután Orbán Viktor felszólalása ezúttal nem várható, az előzetes napirend szerint két személyi kérdés lesz a fókuszban.

Handó Tünde állta az ellenzék össztüzét

19.10.29 13:55

A Parlament igazságügyi bizottsága a kormánypárti képviselők igen szavazataival, a Jobbik és a DK képviselőjének ellenszavazatával támogatta az OBH elnökének alkotmánybíróvá történő kinevezését.

A(z) "Handó Tünde" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Handó Tündéből elég volt nekik egy

Handó Tünde távoztával a bírósági igazgatás csúcsairól, mindenki, a kormányzat is, azt akarja, hogy másképp működjön a rendszer – mondta Vadász Viktor, a Handóval háborúskodó Országos Bírói Tanács tagja. Ahhoz azonban, hogy…

Közélet

Így állt bíróság elé a terrorizmussal vádolt Haszan F.

A mai napon tartották a Haszan F. ellen terrorizmus és emberiesség elleni bűncselekmények miatt indított büntetőper tárgyalását. 

Közélet

Répássy Árpád: a magyar bírósági szervezet Európa élvonalában van

A magyar bírósági szervezet Európa élvonalában van, szemben a bírói illetményekkel; "reménykedünk", hogy ez utóbbiban rövidesen változás lesz - mondta az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese kedden a parlament…

Közélet

Trócsányi: Megkezdődik az Európai Unió jövőjéről szóló vita

Az Európai Unió jövőjéről rendez konferenciasorozatot az Európai Parlament 2020-ban, az alkotmányügyi bizottság megkezdte az egyeztetést - közölte Trócsányi László fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében…

 

Kategória ajánló