Halász János hírek

Politikus › Halász János

Czeglédy: Halász János szerelmes belém

19.05.19 11:22

Értem én, hogy Halász János szerelmes belém, ezért foglalkozik velem ilyen sokat. Nincs is ezzel semmi baj, csak meséljen erről Kövér Lászlónak is.

Halász János: Példátlan Czeglédy Csaba mentelmi joga

19.05.11 14:31

Példátlannak nevezte Halász János, hogy az Országos Választási Bizottság ellenzéki delegáltjai nem szavazták meg Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését.

Fidesz: hogyan kaphatott bevándorlókártyát a terrorista vezér?

19.04.02 13:11

Halász János szerint a brüsszeli bizottság eddigi nyilatkozatai egyáltalán nem megnyugtatóak, sőt egyre inkább úgy tűnik: a migránskártyák komoly biztonsági kérdéseket vetnek fel.

Fidesz: Terroristavezérek is használják a bevándorlókártyát

19.03.27 14:56

Halász János elmondta: az elmúlt napok híreiben látható volt, hogy Ferihegyen lebukott Hasszán F. terroristavezér, akit a magyar hatóságok fogtak el.

Fidesz: Gyurcsányék elvennének a családoktól, a bevándorlóknak pedig adnának

19.03.18 15:11

Gyurcsányék nyíltan bevándorláspártiak, a nemzetek Európájának megszüntetésén, a kontinens migránsokkal való betelepítésén dolgoznak – mondta Halász János a Fidesz-frakció szóvivője.

A(z) "Halász János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Halász János megszólalt a gyöngyöspatai ügyről: Soros, Soros, Soros!

Eddig is egyértelmű jelei voltak, de a Soros-videó bizonyítja, hogy Gyöngyöspata a Soros-hálózat politikai és pénzszerző akciója – mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak. A kormánypárti…

Politikus

L.. Simon szerint Wass Albert nem írt antiszemita publicisztikákat

Az ATV egyenes beszéd című műsorának vendége volt L. Simon László irodalmár, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának elnöke, korábban kultúráért felelős államtitkár.

Közélet

Átadták a rendőrök a Lőkösháza térségében elfogott határsértőt a román hatóságnak

Átadták a rendőrök a Lőkösháza térségében elfogott határsértőt a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 28., p - 11:31 A külföldi illegálisan lépte át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Ország

Droggal szennyezett bort ivott egy nő Belgiumban, egy korty után meghalt

A belga hatóságok figyelmeztetést adtak ki, miután meghalt egy nő, aki Mdma drogot tartalmazó borból ivott.

 

Kategória ajánló