Halász János hírek

Politikus › Halász János

Bírói korrupcióról beszél a Fidesz

19.12.18 16:10

A Fidesznek meggyőződése, hogy erősen felmerül a bírói korrupció gyanúja a Szeviép-ügyben - erről Halász János, a Fidesz frakció szóvivője beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

Eltűnt Halász János egy budapesti kórházból, a rendőrség keresi

19.12.09 07:22

A police.hu írja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság 01070-157/199/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 40 éves Halász János eltűnése ügyében.

Gothár-ügy: válaszolt a Színművészeti Egyetem Halász Jánosnak

19.11.29 16:47

Halász János szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is titkolózhattak Gothár Péter ügyében. Az egyetem azt írja: helytelen lenne, ha titkolózást feltételezne a szóvivő.

Halász János: Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet a tőzsdemilliárdos támadása

19.11.29 16:43

A befolyásolási szándékkal kapcsolatban a sajtóban megjelent információkkal ellentétes tájékoztatást nem kaptunk – jelentette ki a Nemzetbiztonsági Bizottság fideszes alelnöke.

A bevándorláspártiak erőltetik a migránskvótát

19.09.24 00:04

 A "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője Halász János.

Nyugtalanító Halász János elmeállapota

19.09.20 16:37

A sötét fellegek lassan teljességgel elborítják a fideszes kampányguruk elméjét. Halász János frakció-szóvivő pénteken egyenesen sajtótájékoztatót tartott, hogy figyelmeztesse a voksolásra készülő polgárokat: az ellenzéki jelöltek migránsok…

Kósa: Az ellenzék háborút, a Fidesz építkezést ígér a választóknak

19.08.30 14:24

A Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerint az ellenzék csupán háborút ígér a választóknak, míg a kormánypárt az építkezés és fejlődés lehetőségét kínálja az embereknek.

Fidesz: Felháborító a magyar határvédelemre szánt brüsszeli támogatás mértéke

19.08.26 15:37

A Fidesz-frakció felháborítónak tartja, hogy a távozó brüsszeli vezetés a magyar határvédelemre "épphogy csak csöpögtet támogatást", a migráció szervezésébe azonban "önti a pénzt" - mondta a nagyobbik kormánypárt frakciójának szóvivője…

A(z) "Halász János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: Pikó közszolgálati lakásokat vett el a józsefvárosiaktól

A VIII. kerületi Fidesz erős hangvételű közleményben ment neki a polgármesternek. Ahogy azt a Pesti Hírlap is megírta, Pikó András VIII. kerületi polgármester szerint Halász János Fidesz-frakció-szóvivő hazudott, amikor azt…

Politikus

Felmentették a fideszes napilap főszerkesztőjét

Az új főszerkesztő nem hisz a független újságírásban, csak a tisztességesben.

Közélet

Az Európai Bizottság több mind félmilliárd euróval növelné a menekültek támogatását Jordániában, Libanonban és Törökországban

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a szíriai válságra adott válaszként az Európai Unió növelje meg 585 millió euróval az országból elmenekülők és az őket befogadó Jordánia, Libanon és Törökország helyi közösségeinek…

Közélet

Videó: Az illegális migráció megállítható

Ha van politikai akarat az egyes nemzetállamokban a határok lezárására, akkor az illegális, tömeges migráció megállítható.

 

Kategória ajánló