Halász János hírek

Politikus › Halász János

Czeglédy: Halász János szerelmes belém

19.05.19 11:22

Értem én, hogy Halász János szerelmes belém, ezért foglalkozik velem ilyen sokat. Nincs is ezzel semmi baj, csak meséljen erről Kövér Lászlónak is.

Halász János: Példátlan Czeglédy Csaba mentelmi joga

19.05.11 14:31

Példátlannak nevezte Halász János, hogy az Országos Választási Bizottság ellenzéki delegáltjai nem szavazták meg Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését.

Fidesz: hogyan kaphatott bevándorlókártyát a terrorista vezér?

19.04.02 13:11

Halász János szerint a brüsszeli bizottság eddigi nyilatkozatai egyáltalán nem megnyugtatóak, sőt egyre inkább úgy tűnik: a migránskártyák komoly biztonsági kérdéseket vetnek fel.

Fidesz: Terroristavezérek is használják a bevándorlókártyát

19.03.27 14:56

Halász János elmondta: az elmúlt napok híreiben látható volt, hogy Ferihegyen lebukott Hasszán F. terroristavezér, akit a magyar hatóságok fogtak el.

Fidesz: Gyurcsányék elvennének a családoktól, a bevándorlóknak pedig adnának

19.03.18 15:11

Gyurcsányék nyíltan bevándorláspártiak, a nemzetek Európájának megszüntetésén, a kontinens migránsokkal való betelepítésén dolgoznak – mondta Halász János a Fidesz-frakció szóvivője.

A(z) "Halász János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A bevándorláspártiak erőltetik a migránskvótát

 A "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője Halász János.

Közélet

V4NA: 26 év börtönre ítélték az amerikaiakat Hollandiában megkéselő afgán migránst

A Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraverseny miatt sebesített meg két amerikai turistát .

Nagyvilág

Brexit: áttörés még nincs, csak optimista nyilatkozatok

Szerda reggel is folytatódtak a tárgyalások a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről - közölték brüsszeli diplomáciai források.

 

Kategória ajánló