Halálbüntetés hírek

Közélet › Halálbüntetés

Az Északi Áramlatot bírálta Mike Pence Varsóban

19.09.03 08:09

Az alelnök – aki Mateusz Morawiecki kormányfővel is találkozott – a második világháború kitörésének 80. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezések kapcsán tartózkodik a lengyel fővárosban.

A Fehér Ház kötelezővé tenné a halálbüntetést az Egyesült Államokban a fegyveres ámokfutások elkövetői számára

19.09.02 19:27

A Fehér Ház halálbüntetést javasol a tömegmészárlások elkövetői számára - értesültek amerikai újságírók hétfőn Marc Shorttól, Mike Pence amerikai alelnök kabinetfőnökétől, aki a Lengyelországból Írországba tartó alelnöki repülőgépen nyilatkozott. 

Több mint 15 év után újra elkezdik végrehajtani a szövetségi halálbüntetéseket az Egyesült Állmokban

19.07.25 18:30

Ismét végrehajtják a szövetségi bíróságokon hozott halálbüntetéseket - jelentette be William Barr amerikai igazságügyi miniszter csütörtökön. Közleményében a tárcavezető közölte, utasítást adott öt, halálra ítélt bűnöző kivégzési dátumának…

Halálbüntetés várhat a japán gyújtogatóra

19.07.19 10:57

Legkevesebb harminc ember meghalt, több tucat pedig megsebesült tegnap Kiotóban egy filmstúdióban gyújtogatás miatt kitört tűzvészben.

Ismét egy elrettentő ítélet: agyonverte barátját, négy évvel megúszta

19.07.12 09:30

A gyilkos közel egy liter pálinka elfogyasztása után verte halálra barátját, akihez végül ő hívta ki a mentőket. A bíróság a tettét megbánó férfit négy év börtönbüntetésre ítélte. Az elsőrendű vádlott és a néhai sértett régóta jó barátok voltak, szinte családtagként…

A halálbüntetés visszaállítását követeli a Mi Hazánk Mozgalom

19.06.28 17:20

A halálbüntetés visszaállítását és a szibériai bérrabtartás lehetőségének megteremtését követeli a legsúlyosabb bűncselekmények elkövetői részére a Mi Hazánk Mozgalom - közölte Apáti István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője…

A(z) "Halálbüntetés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Jean-Louis Harouel: Baloldali emberjogok: az abortusz jó, a halálbüntetés rossz

Ezzel nemcsak a demokrácia sérült, hanem egy furcsa jog is született.

Ország

Még mindig futószalagon rúgják ki az amerikaiakat

Az egy héttel korábbi értékhez képest ugyan csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, ám a várakozásokat meghaladó volt az érték.

Nagyvilág

Brutális gyilkosság: hidegvérrel kivégezték az otthonában a koronavírussal foglalkozó kutatót

A pittsburghi egyetem egyik docensére, Bing Liura az otthonában találtak rá.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló