Hajléktalanság hírek

Közélet › Hajléktalanság

Pulykavacsorával köszönte meg a tűzoltók munkáját Matthew McConaughey

19.11.03 18:01

1600 adag ételt készítettek Kaliforniában az erdőtüzeknél dolgozó tűzoltóknak és a helyi hajléktalanszállónak.

Többszázezer forintot lopott a Tihanyi Apátság perselyeiből

19.11.03 07:51

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt azzal az 54 éves férfival szemben, aki mintegy 400 ezer forintot lopott a Tihanyi Apátság perselyeiből, közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő.

A cél, hogy senki ne éjszakázzon az utcán

19.10.31 19:28

Novemberben megkezdődik a felkészülés a hajléktalanok számára leginkább veszélyes téli krízisidőszakra.

Százezreket lopott a Tihanyi Apátság perselyeiből

19.10.31 10:12

Vádat emeltek üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt azzal az 54 éves férfival szemben, aki mintegy 400 ezer forintot lopott a Tihanyi Apátság perselyeiből.

Kanizsán pénzt, Szentpéterúron füves cigi ígértek – Választási csalás?!

19.10.27 16:03

Hajléktalanoknak pénzt adtak irataik lemásolásáért Nagykanizsán az önkormányzati választások előtt, és pénzt ígértek nekik a szavazatukért is, ezért választás rendje elleni bűntett miatt indított nyomozást a rendőrség – közölte a Zala Megyei Főügyészség…

DK: Az MTVA már a látszatra sem ügyelve szolgálja ki az orbáni hatalmat

19.10.24 17:20

A DK szerkesztőségünknek elküldött közleményében sérelmezi, hogy állami hírügynökség, az MTI visszautasította a DK Varju László mentelmi jogával kapcsolatos közleményét, mondván, hogy az sérti az ún. "közmédia" jó hírét.

A(z) "Hajléktalanság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Súlyosan bántalmazott egy nőt egy orosházi férfi

Rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt kezdeményezte az Orosházi Járási Ügyészség egy 52 éves orosházi illetőségű, de hajléktalan életmódot folytató férfi letartóztatását. A férfi 2020. február 11-én délután az értékeinek…

Közélet

Megverték a jegyellenőrt

Megverték a jegyellenőrt Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 16:22 Az erzsébetvárosi rendőrök egy divyol férfit és nőt fogtak el, akiket közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítanak.

Közélet

Döntött a bíróság: megszüntették Krupiczer mandátumát

A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság méltatlanságot állapított meg az MMM - Tiszta Vásárhelyért önkormányzati képviselőjénél csütörtök délután.

Magyar település

Digitális röntgent adtak át a pécsi urológiai klinikán

Egy 932 millió forintos pályázat részeként beszerzett új digitális röntgent adtak át a pécsi urológiai klinikán, amelynek köszönhetően a hasonló fekvőbeteg-ellátó egységek közül a pécsinek lett a legmodernebb radiológiai részlege…

 

Kategória ajánló