Hajdú Péter hírek

Ismert személy › Hajdú Péter

Hajdú Péter bejelentette, reggeli műsort indít a Life TV

20.10.20 16:30

Háromórás élő műsort indít a Media Vivantis csatornája, a Life Tv, melyet tulajdonosa 2023 végére a top5 kábelcsatorna között szeretne látni. Az Ozone Tv-vel pedig meg akarják előzni a History TV-t.

Új műsorral erősít Hajdú Péter csatornája: ezzel bővíti kínálatát a LifeTv

20.10.20 11:40

Februárban új műsorral bővíti kínálatát a LifeTV. A saját gyártású, élőben sugárzott napindító produkció hétköznap reggelenként kerül képernyőre. A műsorvezetők kiválasztása már folyik.

Nem várt fordulatot vett Berki Krisztián és Puzsér Róbert pere

20.10.20 09:16

Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.

Óriási siker: a legnézettebb csatornák között a LifeTV!

20.10.12 14:32

A második legnézettebb csatorna volt a fiatalok körében a LifeTV az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor adásideje alatt. A megújult LifeTV a talkshow-reality negyedik adásával minden eddigi nézettségi rekordját messze túlszárnyalva a legsikeresebb…

Kamu volt, átverték az egész országot: Berki soha nem vasaltatta ki a heréit

20.10.10 19:08

Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást. A celeb az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallotta be, hogy hazudott, szúrta ki a noizz.hu. Így idézik a…

Taroltak a Frizbiben

20.10.08 19:10

Elérte célját, veretlenül nyerte meg a Well Travel Liga Ultimate Frizbi Nemzeti Bajnokságot az Óbudai Repülő Korong Sportegyesület.

A(z) "Hajdú Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés