Hadkötelezettség hírek

Közélet › Hadkötelezettség

Kósa Lajos ismét brillírozott, most a hadkötelezettség korhatárának emelését próbálta megmagyarázni

18.11.12 09:36

Kósa Lajos az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke ismét nagy fába vágta a fejszét. Most arra tett kísérletet, hogy a maga módján elmagyarázza, miért kell a hadkötelezettség korhatárát emelni.

A(z) "Hadkötelezettség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Németh Szilárd: 50 évre emelnék a hadkötelezettséget, mert „ekkorra válnak férfivá az ifjak”

Az egykori rezsibiztos azt is mondta, „nem fogunk a kézifegyverek gyártásánál megállni.” Arról is beszélt, hogy lőpor- és lőszergyártás is lesz Magyarországon.

Közélet

Napirenden az úzvölgyi katonatemetőben történtek

A magyar honvédelmi tárca ragaszkodik ahhoz, hogy a sírok fölé került román kereszteket távolítsák el, bizonyítani tudják ugyanis, hogy ott a monarchia osztrák és magyar katonái nyugszanak.

Politikus

Németh Szilárd: Wittner Mária erkölcsi mérce, példakép

Wittner Mária a saját szenvedésein, az 1956-ban tett tanúságtételén, harcán keresztül, majd a rendszerváltás utáni tevékenységével hozzájárult ahhoz, hogy ma Magyarország független ország legyen - mondta a Honvédelmi…

Politikus

Tábornokká nevezeték ki a debreceni dandárparancsnokot

Honvéd dandártábornokká nevezték ki a Sándor-palotában Szloszjár Balázst, az 5. Bocskai István lövészdandár parancsnokát. A dandártábornoki kinevezési okiratokat az államfő Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló