Hacker hírek

Infotech › Hacker

Ilyen játékokkal startolt el a PlayStation 4 és az Xbox One

20.04.23 18:31

Most, hogy hamarosan kiderül, melyek lesznek a PlayStation 5 és az Xbox Series X első játékai, visszatekintünk arra, milyen volt a kínálat 2013-ban, miből válogathattunk új konzoljaink mellé, és milyen változásokat hoztak a sikeres és bebukó újdonságok.

Tényleg veszélyes a Valorant anti-cheat rendszere?

20.04.19 14:06

Az elmúlt napokban rengeteg adatbiztonsági kérdés merült fel a Riot Games bizonyos tekintetben forradalminak számító anti-cheat rendszerével, a Vanguarddal kapcsolatban.

Egy hacker ezekkel a fejlesztésekkel szűrné ki a csalókat a Warzone-ban

20.04.19 11:39

A csalók száma nagyon megszaporodott az utóbbi időben a Warzone-ban. A letöbben azt kérik a fejlesztőktől, hogy tiltsák ki véglegesen ezeket a játékosokat. Az Infinity Ward mindent megtesz azért, hogy a játékélmény ennek hatására ne romoljon, de sajnos…

Hackerek célkeresztjében a Covid-19-en dolgozó amerikai cégek

20.04.17 06:38

Külföldi kormányok megbízásából törtek be hackerek több olyan vállalat rendszerébe, amelyek az új típusú koronavírus által okozott Covid-19 nevű betegséget kutatják – mondta Tonya Ugoretz, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI)…

Félmillió Zoom fiókot árulnak a sötét weben: változtass jelszót!

20.04.14 18:31

Már megint az egyik legnépszerűbb videókonferencia-app neve kerül elő egy botránnyal kapcsolatban. Most mondjuk állítólag nem az üzemeltetők tehetnek a dologról, de azért az elmúlt időszak hírei után kimondottan kellemetlen.

Könnyű célpontok: hol fenyegeti a kkv-kat a legnagyobb kiberveszély?

20.04.14 05:40

A közhiedelemmel ellentétben a kisvállalkozások abszolút nem suhannak radar alatt, nincs olyan, hogy egy hacker ne hajoljon le az apróért. Pláne, hogy ezek a célpontok sokkal könnyebben kizsebelhetők, mint a nagyvállalatok.

A(z) "Hacker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Észak-Korea hamisított vakcinákat adna el a feketepiacon

Hekkerek megpróbálták feltörni a Pfizer és a BioNTech szervereit, hogy adatokat szerezzenek a gyógyszercégek által kifejlesztett koronavírus-vakcináról.

Infotech

Csúszik a Cyberpunk 2077 következő frissítése a kibertámadás miatt

Óriási kibertámadás érte a napokban a CD Projekt csapatát, ami úgy hiányzott a lengyeleknek, mint mókusnak az erdőtűz, ráadásul még a fejlesztési folyamatokat is megnehezítette...

Infotech

Csúszik a Cyberpunk 2077 következő frissítése a kibertámadás miatt

Óriási kibertámadás érte a napokban a CD Projekt csapatát, ami úgy hiányzott a lengyeleknek, mint mókusnak az erdőtűz, ráadásul még a fejlesztési folyamatokat is megnehezítette...

Ország

Komorabb a hangulat a tengerentúlon

Romlott a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban februárban.

 

Kategória ajánló