Hacker hírek

Infotech › Hacker

Már a lassú internetkapcsolattal rendelkező ATM-ek is védettek a kibertámadások ellen

20.04.29 06:01

A Kaspersky Embedded Systems Security szoftver az ATM-ek és a PoS (értékesítési ponti) rendszerek, valamint más Windows-alapú beágyazott eszközök számára biztosít védelmet. A szoftver legújabb verziója segítségével a megoldás most már távolról is…

Hackertámadás hiúsította meg a világ legnagyobb whisky-magángyűjteményének elárverezését

20.04.26 17:22

A kollekció a 2014-ben elhunyt Richard Gooding amerikai üzletember hagyatékából adják el, egyes darabjai a várakozások szerint akár egymillió fontért is elkelhetnek.

Igazi aljasság: egészségügyi szervezeteket támad az Anonymous hackercsoport

20.04.25 16:46

Több tízezer érzékeny adatot, e-mail címeket jelszavakat szereztek meg az Anonymous nemzetközi hacker-csoport aktivistái, akik a napokban nemzetközi egészégügyi szervezetek szervereit törték fel.

Nintendo: meghekkeltek 160 ezer felhasználói profilt

20.04.25 10:28

Valahonnan azonosítókhoz, jelszavakhoz, személyes adatokhoz és e-mail címekhez is hozzájutottak a támadók, akik pénzt is költöttek a feltört profilokkal.

Súlyos hibát találtak az iPhone-ok és iPadek levelezőjében, bárki eszközét feltörhetik vele

20.04.24 08:41

A ZecOps kiberbiztonsági cég szerint elég egyetlen rosszindulatú e-mailt küldeni ahhoz, hogy bejussanak a hackerek a kiszemelt iPhone-ba vagy iPadbe. A dologban a legrosszabb, hogy a felhasználónak még csak meg sem kell nyitnia az üzenetet.

Ilyen játékokkal startolt el a PlayStation 4 és az Xbox One

20.04.23 18:31

Most, hogy hamarosan kiderül, melyek lesznek a PlayStation 5 és az Xbox Series X első játékai, visszatekintünk arra, milyen volt a kínálat 2013-ban, miből válogathattunk új konzoljaink mellé, és milyen változásokat hoztak a sikeres és bebukó újdonságok.

Itt a Google vészjelzése: új módszerekkel fosztják ki a magyar netezőket

20.04.23 06:40

A Google internetes keresőfelületet veszélyelemző csoportja arra figyelmeztetett, hogy számítógépes kalózok, köztük egyes kormányok által támogatott hekkercsoportok kibertámadások végrehajtására használják a koronavírus okozta világjárványt. A...

Tényleg veszélyes a Valorant anti-cheat rendszere?

20.04.19 14:06

Az elmúlt napokban rengeteg adatbiztonsági kérdés merült fel a Riot Games bizonyos tekintetben forradalminak számító anti-cheat rendszerével, a Vanguarddal kapcsolatban.

Hackerek célkeresztjében a Covid-19-en dolgozó amerikai cégek

20.04.17 06:38

Külföldi kormányok megbízásából törtek be hackerek több olyan vállalat rendszerébe, amelyek az új típusú koronavírus által okozott Covid-19 nevű betegséget kutatják – mondta Tonya Ugoretz, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI)…

A(z) "Hacker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Az FBI szerint orosz hackerek fenyegetik az amerikai egészségügyet

A nyomozóiroda szerint a napokban öt kórházi hálózatot fertőztek meg zsarolóvírusokkal, és több száz intézmény juthat hasonló sorsra.

Infotech

A biztonságot, a közegészségügyet veszélyezteti, ha kontroll nélkül beengedik a tömegeket

Azokban az országokban, ahol tömeges a migráció, könnyebben találnak segítséget az illegális migránsok - mondta Bakondi György.

Infotech

Az FBI szerint orosz hackerek fenyegetik az amerikai egészségügyet

A nyomozóiroda szerint a napokban öt kórházi hálózatot fertőztek meg zsarolóvírusokkal, és több száz intézmény juthat hasonló sorsra.

Ország

Seres László: Ki állítja meg az orwelli baloldalt Amerikában?

Összezárnak, nem engedik nyilvánosságra a tényeket, orosz dezinformációról írnak. A Facebook, a Twitter blokkol.

 

Kategória ajánló