Habony Árpád hírek

Ismert személy › Habony Árpád

A franciák többsége negatívan ítéli meg a migrációt

19.09.17 09:10

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a franciák többsége úgy véli, hogy ha még több migránst fogadnának be, az fenyegetést jelentene az országukra nézve.

Több százan kaphattak olyan magyar diplomata-útlevelet, amilyet Habony Árpád kapott

19.09.09 06:58

A Külügyminisztérium 2010 óta összesen 16952 diplomata útlevelet állított ki. Ezek közül jelenleg 7657 okmány van használatban – tudta meg közérdekű adatigényléssel a Népszava.

Jaj szegény! Végrehajtást rendeltek el Habony Árpád ellen

19.09.06 12:37

Hét nem kiröhögi? A bíróság végrehajtást indított Habony ellen, mert nem fizette ki a Jobbiknak a 76 200 forintos perköltséget. A Jobbik közölte, hogy a bíróság elrendelte a végrehajtási eljárást Habony Árpád ellen, mivel nem volt hajlandó kifizetni a…

A(z) "Habony Árpád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Csúcson a migránsok száma a görög szigeteken

Még mindig álprobléma? – teszi fel a kérdést a 888.hu.

Politikus

Játszóházban, gyerekekkel rúgta be kampányát a szerencsekerekes Klausmann Viktor

Egy gyöngyösi magánjátszóház játékai között, a háttérben egy gyermekkel készített egymással kölcsönösen interjút Novák Katalin államtitkár és Klausmann Viktor gyöngyösi polgármesterjelölt – vette észre a hvg.hu. Fotó:…

Közélet

Az összeomlás szélén, rekordszámú migráns a görög szigeteken

Törökország felől továbbra is komoly migrációs nyomás éri Görögországot. Kedden például 250 illegális bevándorló ért partot különböző görög szigeteken.

Politikus

Közös villakomplexumba költözött Rogán Antal családja Sarka Katával és vállalkozó férjével

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszer és családja elköltözött a Pasa Parkban található 250 négyzetméteres luxusingatlanból, a 444 értesülései szerint a család már egy XII. kerületi Felhő utcai villában él.

 

Kategória ajánló