Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Dömötör: A DK-t jobban érdekli a hatalom, mint a hazája

20.06.29 15:22

A konzervatív politika meghatározását nem Gyurcsány Ferencre bíznánk – fogalmazott a DK-elnök felszólalására adott válaszában az államtitkár.

Gyurcsány vasökle lecsap az ellenzékre: egy lista lesz és kész, véli Vona

20.06.29 07:28

Nincs jövőképük az ellenzéki pártoknak, amelyek érdemi vita helyett leginkább egymással vannak elfoglalva Vona Gábor szerint. Az ellenzéki együttműködés táncrendjét Gyurcsány Ferenc állítja össze, és a közös listának a Jobbik is nehezen…

Szakértő: Az ellenzék célja a közbeszéd tematizálása és a figyelemelterelés 

20.06.25 17:52

Gyurcsány Ferenc azzal vonta magár a figyelmet, hogy kijelentette, a megélhetéshez szükséges minimális áram, gáz és vízszolgáltatás legyen ingyenes.

Gyurcsány Budapesten is háborúzna

20.06.25 07:55

Ha Gyurcsány Ferenc hozzáállása érvényesül, aligha oldódik meg a Lánchíd ügye. A bukott miniszterelnök, miután jelentősen megnövelte befolyását a fővárosi önkormányzatban, meghirdette a városháza harcát a kormánnyal szemben.

"Nem számítottunk rá, hogy ilyen radikálisak lesznek a díjemelések" - így változhat a parkolás a belvárosban

20.06.23 18:28

Már októberben drágább lehet a parkolás a belvárosi kerületekben – mondta Niedermüller Péter az ATV Start című műsorában. Erzsébetváros polgármestere arról is beszélt, hogy akár 800 forintba is kerülhet egy óra parkolás. A híradónknak…

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A romákat érinti a legsúlyosabban Gyurcsányék vakcinaellenes kampánya

A Magyar Nemzet két kistelepülésre is ellátogatott aktivistákkal, akik az e-mail-címmel és internetelérhetőséggel nem rendelkező romáknak segítenek abban, hogy hozzájussanak a vakcinához.

Közélet

Április 19-én kinyitnak az iskolák - A pedagógusok nyílt levélben fordultak Orbán Viktorhoz

Felháborodott szülõk, kétségbeesett tanárok. Sokan nem értenek egyet az iskolák és óvodák nyitásával. Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos választmányi tagja a Családinetnek elmondta,…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

A kormánypropagandát tolja, az ellenzéket szidja a hivatalos magyar járványügyi portál

Különösen a vakcinákkal kapcsolatos híreknél tetten érhető a jelenség - írja az Átlátszó.

 

Kategória ajánló