Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

IDEA: Jelentéktelen mértékben, de csökkent a Fidesz támogatottsága

19.08.08 12:10

Az IDEA Intézet 2019. július 23 – július 26. között végzett közvélemény-kutatásának eredményei alapján a Fidesz–KDNP támogatottsága a teljes népesség körében a június elejei eredményekhez képest jelentéktelen mértékben csökkent (31 százalék).…

Gréczy: Hunvaldot a Fidesz indítja

19.08.06 18:24

A DK országgyűlési képviselője szerint a volt szocialista képviselőnek azt kell eldöntenie, hogy a kormányváltást vagy Orbán Viktort szolgálja-e – jelentette ki Gréczy Zsolt az ATV hétfő reggeli adásában.

A Momentum civil jelölttel fúrja a zuglói ellenzéki egységet

19.08.06 10:45

Minden jel arra utal, hogy a zuglói ellenzéki együttműködés szétverésén ügyködik a Momentum Mozgalom. Korábbi nyilvános vállalásukkal szemben most arra törekszenek, hogy egy új, „független” polgármesterjelölttel szállhassanak ringbe az…

Fidesz: Gyurcsányék miért alkalmaznak egy korrupt bürokratát Brüsszelben?

19.08.05 13:24

Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy Gyurcsányné európai parlamenti asszisztense egy korrupt portugál bürokrata. Hozzátette: Gyurcsányék a lebukás után magyarázkodni kezdtek.

Fiatalokra vadászik Gyurcsány Ferenc pártja

19.08.05 06:45

Logikus és szükségszerű, hogy Gyurcsány Ferenc a fiatalokkal újítaná meg pártja bázisát, akik nem emlékeznek vagy nem is tudnak az ország csődbe viteléről, és a 2006-os állami erőszakról.

Gyurcsány nagyon kiakadt: "pökhendi kisembernek" nevezte Orbánt

19.08.02 08:27

"Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei" - nagyjából így reagált Gyurcsány Ferenc arra, hogy az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az összes magyar csapat kiesett.

Kiderült: erre a legbüszkébb Gyurcsány Ferenc

19.08.01 07:45

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ismételten egy terjedelmes Facebook-poszttal örvendeztette meg Facebook követőit. Elárulta, hogy mire a legbüszkébb:

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Súlyos ellentmondásba keveredtek Gyurcsányék

Korábban leégett irodájukban állítólag megsemmisült könyvelésükre hivatkozva támadja a DK az ÁSZ-t.

Politikus

Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője fogott két polgármestert, és átadott egy porlepte földutat

Facebook-posztban számolt be Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője arról, hogy átkötő út épült Nagylengyel és Milejszeg között – hívja fel a figyelmet a 444.

Politikus

Ujhelyi újra EU-s pénzekért sivalkodik

Az MSZP szándéka, hogy a következő európai uniós fejlesztési ciklusban közvetlen forrásokat hívhassanak le uniós forrásokat az önkormányzatok.

Közélet

Elképesztően cuki: Kiderült, hová vitte kisfiát Gyurcsány Ferenc (+fotók)

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrégiben egy repülőgép fedélzetéről jelentkezett be kisfiával a kis Marcival, most azonban az is kiderült, hová utazott a Gyurcsány család két férfi tagja.…

 

Kategória ajánló