Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Hadházy újabb luxuslakást vett

19.02.02 07:54

Hadházy az utóbbi években is szívesen folytatott luxuséletmódot ehhez illő ingatlanokkal és hobbikkal, de 2019-es vagyonnyilatkozata alapján úgy tűnik újabb jelentős méretű lakással gazdagodott a független képviselő 2018-ban.

Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok - Orbánnak még autója sincs

19.02.01 15:24

Elkészültek a vagyonnyilatkozatok, s ebből kiderül, hogy a miniszterelnöknek a tavalyihoz képest 402 ezer forintos félretett pénze van, míg Gyurcsány Ferencnek bár közel 300 millió forintot hozott az Altus-biznisz, feleségével közös bankszámláján 2…

Fidesz: az ellenzék együtt iratkozott fel a Soros-listára

19.02.01 12:46

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demoratikus Koalíció (DK) elnöke újra elismerte, hogy az ellenzék együtt iratkozott fel a Soros-listára. A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gyurcsány…

Degeszre keresték magukat politikusaink: lista

19.02.01 10:58

Czunyiné dr. Bertalan Judit 17 ingatlant örökölt, Rogán Antal találmánya egyre jobban fizet, Szijjártó Péter pedig egyetlen fillért sem törlesztett szüleinek.

Nem mernek vállalkozni a női parlamenti képviselők

19.02.01 10:31

Leadták az országgyűlési képviselők az idei vagyonnyilatkozatukat. Ingatlanok, autók, megtakarítások, nagy értékű ingóságok, tartozások és a pártoktól kapott juttatások sorában ezúttal azt néztük meg, hogy mivel gyarapodtak a képviselőnők 2018-ban.…

Gyurcsány Ferenc 298 millió forintot vett ki cégéből

19.02.01 08:57

A DK elnöke gyarapodott az előző vagyonbevallásához képest: nőtt értékpapírjainak árfolyamértéke, 12 milliót adott kölcsön magánszemélynek, de főként azért, mert 298 millió forintot vett ki egyedül tulajdonolt cégéből, az Altus-ból.

Fidesz: A baloldal és Brüsszel még mindig veszélyezteti a rezsicsökkentést

19.01.31 15:01

A Fidesz-KDNP kormányzása óta végrehajtott rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyar családok összesen már közel 1500 milliárd forintot takarítottak meg.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség nyilatkozatára

Gyurcsányék beszélnek gazdaságról és családtámogatásokról?

Politikus

Plusz-mínusz: A Fidesz értékrendje, hitvallása már nem illik bele az EPP gondolkodásmódjába

Ha megnézzük a fideszes holdudvar hogyan vélekedik az Európai Néppárt kapcsán, szerintem közel 100 százalékos az az álláspont, hogy ott kellene hagyni az Epp-t – mondta Deák Dániel politikai elemző.

Politikus

Volt Mszp-s állt a Fidesz győri jelöltje mellé

Németh Árpád szerint a szocialista pártban tehetségek helyett szerencselovagok vannak.

 

Kategória ajánló