Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány nem vész el, csak átalakul

19.04.17 10:12

A szemünk előtt a magyar Hillary felépítése zajlik, akinek most egy feladata van: májusban minél több szavazót el kell vonnia az egyébként is lejtmenetben lévő MSZP-től.

Gyurcsány Ferenc európai háborúval fenyegetőzik

19.04.15 06:54

Gyurcsány leszögezte, hogy a DK az Európai Egyesült Államokban hisz, ami által a közös sikerek aktív partnerei és nyertesei leszünk.

Czeglédy Csaba és Nagy Blanka is ott volt a DK kampánynyitóján

19.04.14 15:15

A Demokratikus Koalíció egységes és kiszámítható párt, amely a megalakulása óta egyetlen jelentős politikai fordulatot sem tett - mondta Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke a DK európai kampánynyitó rendezvényénén.

Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába

19.04.10 18:21

Facebookon osztotta meg a DK, hogy a szabadszájú diáklány is beszédet mond a kampánynyitón. Az Áder Jánost durván kiosztó, majd a kormánymédia össztüze után sajtópereket nyerő Nagy Blanka is beszédet mond a DK kampánynyitóján. A…

Gyurcsányt nem rázta meg a kiszivárgott hangfelvétel, ma aláírt az MSZP-nek

19.04.10 16:30

A DK elnöke szerdán aláírásával támogatta az MSZP-Párbeszéd EP-listáját. Az eseményről maga Gyurcsány Ferenc osztott meg egy fotót közösségi oldalán. Ma aláírtam az MSZP-nek is. Miért ne tettem volna?  - írta Gyurcsány Ferenc a kép…

Magyar Nemzet: Jávorral szipkázna el LMP-s szavazatokat az MSZP

19.04.10 14:39

A kormánypárti napilap birtokába jutott egy hangfelvétel, ami a szocialista párt kampányeligazításán készült március végén. Gyurcsány el akarja vinni a szavazóikat, miközben az MSZP az LMP-s voksokra hajt – erről beszélt többek között Tóth…

Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi bért a köztisztviselőktől

19.04.10 14:18

Kétszínű és hazug, amit Gyurcsányék és a szocialisták mondanak a köztisztviselőkről. Ők a kormányzásuk alatt elvettek a kormánytisztviselőktől egyhavi bért, évekre befagyasztották az eleve alacsony béreiket és több ezret még utcára is tettek közülük.

Újabb kínos hangfelvétel! Az MSZP-sek most Gyurcsányt szidják

19.04.10 11:57

A Magyar Nemzet birtokába jutott egy hangfelvétel, amely a szocialisták kampányeligazításán készült március végén, és az ellenzéki összefogás újabb kudarcáról tanúskodik.

A Gyurcsány házaspár alaptörvény-ellenes gondolatai a nemzeti szuverenitás „megosztásáról”

19.04.08 22:42

Először a politikus férj a parlamentben, majd később a politikus feleség pártjuk, a Demokratikus Koalíció rendezvényén fejtette ki „nagy” gondolatukat.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsányt mentegeti a 2006-os rendőri erőszak miatt Vágó István

Vágó István szerint a tüntetők voltak erőszakosak 2006 őszén, nem pedig a rendőrök.

Politikus

Trócsányi László: politikai bohózattá változott a 7. cikkely szerinti eljárás

Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van EU-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kedd este azt…

Közélet

Menczer: A koronavírust nem szabad politikai hangulatkeltésre használni

Hétfőn a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is megnyilvánult a témában.

Politikus

Tóth megerősítette, valóban csábítóként lép fel a DK

Az Mszp elnöke szerint nem jó ellenzéki politika, ha egymástól akarják elhalászni a politikusokat. Tóth kijelentette: nem tartja valószínűnek, hogy ő fogja lekapcsolni a lámpát, „mert a Magyar Szocialista Párt volt, van és lesz”.

 

Kategória ajánló