Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsányt nem rázta meg a kiszivárgott hangfelvétel, ma aláírt az MSZP-nek

19.04.10 16:30

A DK elnöke szerdán aláírásával támogatta az MSZP-Párbeszéd EP-listáját. Az eseményről maga Gyurcsány Ferenc osztott meg egy fotót közösségi oldalán. Ma aláírtam az MSZP-nek is. Miért ne tettem volna?  - írta Gyurcsány Ferenc a kép…

Magyar Nemzet: Jávorral szipkázna el LMP-s szavazatokat az MSZP

19.04.10 14:39

A kormánypárti napilap birtokába jutott egy hangfelvétel, ami a szocialista párt kampányeligazításán készült március végén. Gyurcsány el akarja vinni a szavazóikat, miközben az MSZP az LMP-s voksokra hajt – erről beszélt többek között Tóth…

Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi bért a köztisztviselőktől

19.04.10 14:18

Kétszínű és hazug, amit Gyurcsányék és a szocialisták mondanak a köztisztviselőkről. Ők a kormányzásuk alatt elvettek a kormánytisztviselőktől egyhavi bért, évekre befagyasztották az eleve alacsony béreiket és több ezret még utcára is tettek közülük.

Újabb kínos hangfelvétel! Az MSZP-sek most Gyurcsányt szidják

19.04.10 11:57

A Magyar Nemzet birtokába jutott egy hangfelvétel, amely a szocialisták kampányeligazításán készült március végén, és az ellenzéki összefogás újabb kudarcáról tanúskodik.

A Gyurcsány házaspár alaptörvény-ellenes gondolatai a nemzeti szuverenitás „megosztásáról”

19.04.08 22:42

Először a politikus férj a parlamentben, majd később a politikus feleség pártjuk, a Demokratikus Koalíció rendezvényén fejtette ki „nagy” gondolatukat.

Dobrev Klára brutálisan beolvasott a fideszes szennymédiának!

19.04.07 20:33

Dobrev Klára úgy látszik, megelégelte, hogy a jobboldali sajtó folyamatosan Gyurcsány Ferencnénak nevezi. Közösségi oldalán fakadt ki a Demokratikus Koalíció Ep-listavezetője, és az alábbiakat írta: “Magyarországon egy Gyurcsány Ferencné van.…

Elképesztő adatokat közöltek Gyurcsányék a szegénységről

19.04.06 15:33

Egy friss kutatás szerint tovább romlott a magyar szegények helyzete – írja közleményében a Demokratikus Koalíció, a párt ezért megoldást sürget.

Itt van Gyurcsány válasza Orbán beszédére

19.04.05 18:00

Magyarországnak együgyű kormányfője van - ezzel indította Facebook-posztját a DK elnöke, aki nem sokkal Orbán Viktor kampánynyitó beszéde után reagált az elhangzottakra.

Demeter Ervin: Egyértelmű, hogy hazaárulás történt

19.04.05 14:05

A polgári titkosszolgálatokat felügyelő egykori tárcavezető szerint a kémper nyilvánosságra hozott vádiratából Gyurcsány Ferenc felelőssége is megállapítható.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsány ezt a képet posztolta Orbán évértékelője alatt

Gyurcsány Ferenc megmutatta, mit csinált Orbán Viktor 22. évértékelő beszéde alatt – szúrta ki a Blikk. A politikus Instagram oldalára töltött fel egy képet a tévében látható miniszterelnökről évértékelője közben, illetve ágyban alvó…

Politikus

Hollik István: Az ellenzék nem örül az elmúlt tíz év sikereinek

A Fidesz kommunikációs igazgatója reagált az ellenzéki pártok bírálataira.

Közélet

DK: az euró bevezetése az egyetlen lehetőség arra, hogy meg lehessen őrizni a pénz értékét

Az Európai Parlament gazdasági bizottságán belül szerdán felállítottak egy az euró bevezetését segítő munkacsoportot - mondta el a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Politikus

Orbán Viktor az egyszemélyes fake news-gyár

Az MSZP elnöke értékelte a miniszterelnök évértékelőjét. Tóth Bertalan szerint Orbán nem beszélt az emberek valódi problémáiról: az egészségügyről, az oktatásról, az inflációról a megélhetési problémákról, csak a gyűlöletkeltésről,…

 

Kategória ajánló