Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány: minden bizonnyal nem leszek tagja a 2022 utáni kormánynak

20.02.10 22:33

Minden bizonnyal nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak - erről Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A Fidesz-KDNP vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen

20.02.10 20:52

Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz-KDNP, mert a kormánypártok szerint tisztázni kell, hogy „ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók” a DK elnöke körül – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi…

Törölték Gyurcsány Ferenc YouTube csatornáját

20.02.10 10:19

2018 tavaszán a “Nem vacol a skinchanger” kezdeményezésére közös lángosozás zajlott a Kossuth téren. Fiatal hazai gamerek vezetésével, Gyurcsány Ferenc közreműködésével. Innentől kezdve a hazai gamerek előszeretettel követték nyomon…

Gyurcsány Ferenc az ellenzék „keresztapja”

20.02.10 08:28

Balliberális oldal nincs Gyurcsány Ferenc nélkül, aki ott lesz vagy az élen az arcával, vagy a háttérben a befolyásával – mondta Boros Bánk Levente.

Gyurcsány Ferenc: A köztársaság halott

20.02.09 18:07

Megtartotta vasárnap immár tizenhatodik évértékelőjét Gyurcsány Ferenc. A DK-elnök annak örült, hogy pártja Magyarország „második legerősebb pártja” – amivel ugyan lehet vitatkozni, például a Nézőpont legutóbbi felmérésével, amiben a biztos…

Gyurcsány: Nincs alku a Fidesz-kormánnyal!

20.02.09 18:01

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke megtartotta évértékelőjét. Szeretett Orbán Viktorunkat épp egy héttel előzte meg.

Gyurcsány Orbánékról: Menjenek a pokolba!

20.02.09 17:01

Vagy együtt győz az ellenzék, vagy sehogy – mondta a DK elnöke. Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsány megvédte Szájert: „nem vele van a baj, hanem a rendszerrel, ami elvárja, hogy évtizedeken át hazudj”

A volt miniszterelnök szerint a történet tanulsága, hogy „hazudni lehet, lebukni nem”.

Közélet

A DK Orbán Viktort kérdezi a Szájer-üggyel kapcsolatban

A politikus szerint Orbán Viktor még soha semmiről nem adott számot.

Politikus

Hollik: A baloldal ismét adóemelésekkel kezelné a válságot!

A mostani válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhető meg, hogy annak árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Politikus

Bár hivatalosan ugyan nem indították el a kampányt, a DK már gőzerővel mozgósít Pécsen

Eddig sem volt felhőtlen a pécsi önkormányzaton belül a DK és az MSZP viszonya, de a 2022-es választásig ez még akár tovább is romolhat. Bár hivatalosan ugyan nem indították el a kampányt, a Gyurcsány-párt már…

 

Kategória ajánló