Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Kálmán Olgáról: "Ha már lett valóságos verseny, akkor vegyük komolyan"

19.06.06 15:32

A DK váratlanul bejelentette, Kálmán Olgát indítják a főpolgármesteri-előválasztáson. Az EP-voksolás után a DK és Gyurcsány Ferenc még Karácsony Gergely mögött állt, most azt magyarázzák, csak az első fordulóra szólt támogatásuk.

Rendesen helyretették a magyarokat agyhalottazó momentumost

19.06.06 13:32

A Momentum főpolgármester-jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor békülni akart az általa agyhalottnak minősített magyarokkal, ám minden bizonnyal nem tette zsebre azt, amit tőlük kapott.

A Fidesz tíz pontba szedte a Gyurcsány-kormány legnagyobb bűneit

19.06.05 16:58

Tíz pontba szedte a Fidesz „Gyurcsányék főbűneit”, amelyet a nagyobbik kormánypárt szerint a fiatalok, a gyerekes családok és az egész ország ellen követettek el.

Adókedvezmény a sokat kereső külföldi focistáknak? Gyurcsányék kiakadtak

19.06.05 13:52

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy vonja vissza azt a javaslatot, amelynek értelmében évi 500 millió forintos jövedelemig jelentős adókedvezményt kapnának a külföldi labdarúgók.

Kiszelly Zoltán: Építik a magyar Hillary Clintont

19.06.05 09:11

Gyurcsány semmit sem tanult hibáiból, és egy hosszú politikai edzőtábor után feltehetően ugyanott folytatná, még akkor is, ha felesége lenne a miniszterelnök.

Felmondta az együttműködést a Jobbikkal Puzsér Róbert

19.06.05 01:01

Az LMP után a Jobbikkal is szakított Puzsér Róbert. A publicista azt írta, párttámogatás nélkül kampányol tovább, mert nem lesz egy olyan ellenzéki politika részese, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsány Ferenc: Kiállunk Varju László mellett!

Ahelyett, hogy mentenék a munkahelyeket, inkább kirakatpert gyártanak, hamis, hazug vádakkal illetve a Fideszt Újpesten legyőző képviselőt

Közélet

A DK azt is jobban tudja, mi érdekli Orbán Viktort és mi nem

A Demokratikus Koalíció úgy értékeli, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt nem érdekli a koronavírus-járvány elleni védekezés.

Politikus

MSZP: vagy csak írásbeli, vagy csak szóbeli legyen az idei érettségi

A szocialista párt nevében Hiller István arról beszélt, hogy a járványhelyzet miatt el kell vetni a hagyományos érettségi modelljét idén. Azt is hozzátette, hogy az általuk javasoltaknál is több szempontot kell mérlegelni.

 

Kategória ajánló