Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Minimálprogramot adtak Gyurcsányék

19.05.25 09:01

Újra európai háborúval ijesztgetett Gyurcsány Ferenc arra az esetre, ha a „nacionalista” erők győzedelmeskednének a vasárnapi EP-választáson.

Fidesz: Másokat kérnek számon azok, akik minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak

19.05.23 17:22

Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Jávor Benedek, és a Gyurcsány-párti képviselők arra használják mandátumukat, hogy minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavazzanak.

Gyurcsány emberei egymást segítik a zuglói ügyekben

19.05.23 12:28

Papp Imre, Karácsony Gergely polgármesterhez hasonlóan hű kiszolgálója volt a Gyurcsány-kormányoknak, és később is tanácsokat adott az MSZP-nek.

Dobrev Klára jogerősen pert nyert Deutsch Tamás ellen

19.05.22 16:31

A mai napon a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék ítéletét, amelyben a Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy Deutsch Tamás megsértette az Altus Zrt. üzleti jó hírnévhez fűződő jogát azzal, hogy 2017. október 12. napján tartott…

Nézőpont: "megnyerte az ellenzéki kampányhajrát a DK"

19.05.22 08:52

Megnyerte az ellenzéki kampányhajrát a Demokratikus Koalíció (DK), a párt beérte az MSZP-Párbeszédet és a Jobbikot a népszerűségi versenyben a Nézőpont Intézet EP-választások előtti utolsó felmérése szerint – mondta Nagy Dániel, az intézet…

Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

19.05.22 00:07

Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

Gyurcsány Ferenc: Strache ugyanolyan korrupt disznó mint Orbán!

19.05.21 10:16

A tartományi portálokat üzemeltető vállalkozás, Nachrichten.at a Strache-botrány nemzetközi visszhangját gyűjtötte egybe. Manfred Weber, az Fpp csúcsjelöltje azzal vádolta az európai jobboldali populistákat, hogy eladják az országukat. Kijelentette:…

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A DK üzent Fegyőrnek: nincsen testvérháború

„Nincs szükség az MSZP és a DK összebékítésére, hiszen a két párt között nincsen »testvérháború«” – írja a Gyurcsány-párt.

Politikus

Jakab Péter: Határőrséget, amíg nem késő!

Miután török katonai források jelezték, Orbán haverja és példaképe, a török diktátor Erdogan nem fogja tovább feltartóztatni az Európa felé tartó menekülteket, a Jobbik elnöke azonnali reakciót sürget. Jakab szerint a…

Politikus

A DK üzent Fegyőrnek: nincsen testvérháború

„Nincs szükség az MSZP és a DK összebékítésére, hiszen a két párt között nincsen »testvérháború«” – írja a Gyurcsány-párt.

 

Kategória ajánló