Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány: Ebben az esetben fogadják el mércének Orbán Viktor szavait

20.01.31 14:59

A köztársaság mára halott, nem a dicsőségét ünnepeljük, hanem a halálát gyászoljuk - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a köztársaság napján tartott megemlékező beszédében.

Gyurcsány gyászolja a köztársaságot

20.01.31 14:43

Azt mondja, el kell jönnie a pillanatnak, amikor lezárjuk a gyász időszakát.

Rengetegen követelték Niedermüller Péter lemondását

20.01.30 08:58

Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelték a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezete által meghirdetett, a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt csütörtökön tartott demonstráción.

Hollik István: Niedermüller Péter távozzon a közéletből!

20.01.29 13:58

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ismét bizonyossá vált, hogy a Dk-nak és Gyurcsány Ferencnek csak a hatalom számít, és még egy ilyen vállalhatatlan mondat után sem mondatják le polgármesterüket.

Jakab Péter: Kulcsár Gergely méltatlan a Jobbik képviseletére, Gyurcsány fogja vissza magát

20.01.28 11:39

Sokat beszéltünk a tagsággal és a párt vezetőivel, kompromisszumot kötöttünk – ezt Jakab Péter, a a Jobbik újonnan megválasztott elnöke mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A pártvezetés és a kongresszus elfogadta, hogy az új elnök…

A Fidesz tüntetést szervez Niedermüller Péter kijelentése miatt

20.01.28 00:04

"Tüntetés lesz csütörtökön az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt Niedermüller Péter kijelentése miatt" – jelentette be Bayer Zsolt publicista a Hír TV Sajtóklub hétfői adásában. Az eseményt az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal elé szervezik és…

Czeglédy-per: Az összes büntetőügyes bíró elfogultságot jelentett be a Szegedi Törvényszéken

20.01.27 17:22

Nem csak a Czeglédy Csaba és néhány vádlott kifogásolta bíró, hanem lényegében a Szegedi Törvényszék összes számításba kerülő bírája elfogultságot jelentett be – derült ki a bíróság közleményéből.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

J.T.: Hát nincs benned semmi irgalom?

Gyurcsány Ferenc nagyon keményeket mond.

Politikus

A pécsi Fidesz szerint a "Pécsi Polgárok" higgadt döntéseket várnak a városvezetéstől

Közleményt adott ki a pécsi Fidesz, amelyben minden pécsit arról biztosítottak, hogy a kormány gazdaságvédelmi intézkedései jók, a kormány a pécsiekkel van, és soha nem látott a nemzeti egység. Szita Károly kaposvári polgármestert is…

Közélet

Gyurcsány Ferenc egyszer már félrekezelt egy válságot

A XXI. Század Intézet legfrissebb elemzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének,egykori miniszterelnöknek egyszer - a 2008-as gazdasági világválság idején - már lett…

Politikus

Maszkok kerülnek a Mikulás-csomagokba a II. kerületben

Őrsi Gergely a II. kerület MSZP-s polgármestere elmondta igyekeznek mindent megtenni azért, hogy egyetlen parkolóőr se veszítse el a munkáját. Emiatt új feladatot kaptak: maszkokat osztanak.

 

Kategória ajánló