Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc: A köztársaság halott

20.02.09 18:07

Megtartotta vasárnap immár tizenhatodik évértékelőjét Gyurcsány Ferenc. A DK-elnök annak örült, hogy pártja Magyarország „második legerősebb pártja” – amivel ugyan lehet vitatkozni, például a Nézőpont legutóbbi felmérésével, amiben a biztos…

Gyurcsány: Nincs alku a Fidesz-kormánnyal!

20.02.09 18:01

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke megtartotta évértékelőjét. Szeretett Orbán Viktorunkat épp egy héttel előzte meg.

Gyurcsány Orbánékról: Menjenek a pokolba!

20.02.09 17:01

Vagy együtt győz az ellenzék, vagy sehogy – mondta a DK elnöke. Iszonyatos támadás vár a mostani ellenzékre, ha a Fidesz elveszíti a hatalmat.

Gyurcsány egységbe szervezné a baloldali pártokat

20.02.09 16:14

Egységbe szervezné a baloldali pártokat Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, s ezzel a pártszövetséggel indulna a Fidesz ellen - mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Gyurcsány egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal valódi vezetője

20.02.09 16:14

Gyurcsány Ferenc évértékelőjében újra egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal valódi vezetője - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelőjére reagálva.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsány Ferenc: Kiállunk Varju László mellett!

Ahelyett, hogy mentenék a munkahelyeket, inkább kirakatpert gyártanak, hamis, hazug vádakkal illetve a Fideszt Újpesten legyőző képviselőt

Politikus

19 ezer forintos lakbért fizetett Voldemort felesége a vári lakásért

Az elítélt, korábbi fideszes parlamenti képviselő felesége egy XI. kerületi lakást cserélt be.

Közélet

DK: azonnal fizessék ki az egészségügyi dolgozóknak megígért pluszjuttatást!

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal fizesse ki az egészségügyi dolgozóknak megígért ötszázezer forintos pluszjuttatást.

Politikus

Nem adja ki a kormány a tesztekre vonatkozó adatot

Nem kötik az országgyűlési képviselők, így a lakosság orrára sem: hány tesztet végeztek eddig a különböző megyékben. Emlékezetes: korábban a fertőzések területi eloszlását sem akarták nyilvánosságra hozni.   Az MSZP parlamenti…

 

Kategória ajánló