Gyurcsány Ferenc hírek

Politikus › Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc: Kiállunk Varju László mellett!

Tegnap 23:52

Ahelyett, hogy mentenék a munkahelyeket, inkább kirakatpert gyártanak, hamis, hazug vádakkal illetve a Fideszt Újpesten legyőző képviselőt.

Gyurcsány durván nekiment Orbánnak: ha már nem segít a magyarokon, legalább hagyja, hogy az EU segítsen!

20.03.31 13:35

"Most ez nem az a helyzet, mikor Orbán Viktornak le kellene tagadnia egy 2 ezer milliárd forintos EU-s támogatást. Ismerje be, hogy az EU segít, és költse egészségügyre, munkahelyekre és fizetésekre!" - hangzik el Gyurcsány Ferenc online…

Gyurcsány: a kormány adjon pénzt az elmaradt bérek helyett!

20.03.26 21:18

A DK elnöke legújabb videójában arról beszélt: rengetegen vannak, akik járvány ideje alatt nem jutnak bevételhez. „Ha körülnézünk a világban, a legtöbb helyen azt látjuk, hogy a kormányok az állampolgároknak adott pénzzel pótolják a kiesett fizetéseket” …

Csörte a kultúráról a T. Házban: Hoppál Péter alaposan helyre tette Gyurcsány Ferencet

20.03.26 18:55

Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló törvény módosításának országgyűlési vitája kapcsán csörtézett Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselője és Gyurcsány Ferenc. A nemzeti oldal politikusa…

Fft: a Bozsik-program „leszalámizása”

20.03.22 18:21

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan építette le kétszer is az ígéretes utánpótlás-programot.

Dobrev Klára szerint Gulyás Gergelynek nincs igaza

20.03.20 09:16

A DK EP-képviselője szerint muszáj megsegíteni azokat, akik a koronavírus miatt elveszítették a munkahelyüket. Dobrev Klára Facebook-videójában arról beszélt, hogy azonnal létre kell hozni egy állami bérgarancia alapot.

Gyurcsány: Vállalja át a kormány a bérek kifizetését

20.03.18 19:25

Gyurcsány Ferenc reagált Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági bejelentéseire. Támogatni akarja a kormányt, viszont járulékcsökkentés helyett bérátvállalást kér a kormánytól.

Gyurcsányék demagóg hirdetéssel támadnak

20.03.18 09:34

Egy családon belüli erőszakot ábrázoló fotóval hívja fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció arra, hogy „egy magyar ember megélhetése sem kerülhet veszélybe”.

A(z) "Gyurcsány Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Gyurcsány Ferenc: Kiállunk Varju László mellett!

Ahelyett, hogy mentenék a munkahelyeket, inkább kirakatpert gyártanak, hamis, hazug vádakkal illetve a Fideszt Újpesten legyőző képviselőt

Politikus

Cseri szerint Márki-Zay magának kedvezett az építményadó eltörlésével

A polgármester szerint viszont a fideszes vezetésű Makón adót emeltek és megszüntettek szociális juttatásokat.

Közélet

A DK azt is jobban tudja, mi érdekli Orbán Viktort és mi nem

A Demokratikus Koalíció úgy értékeli, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt nem érdekli a koronavírus-járvány elleni védekezés.

Politikus

MSZP-s javaslatot hasznosított Orbán: félmilliós pluszpénzt ígér minden egészségügyi dolgozónak

A kormány április 10-én dönthet a kijárási korlátozás jövőjéről – ha szükséges, meg is hosszabbíthatják. Orbán felkészült a katonai vezénylés tervére is.

 

Kategória ajánló