Gyűlöletbeszéd hírek

Közélet › Gyűlöletbeszéd

Zsidó szervezetek üdvözlik, hogy a YouTube letiltotta az antiszemita Iszlám Nemzet videóit

20.10.08 21:06

A zsidó szervezetek pozitívan reagáltak arra a héten érkezett hírre, miszerint a YouTube letiltotta a platformjáról a Louis Farrakhan vezette antiszemita muszlim szervezetet.

A TikTok is a gyűlöletbeszéd ellen

20.09.08 12:10

A TikTok videomegosztó közösségi hálózat is csatlakozik az Európai Unió önkéntes, online terjesztett magatartási kódexéhez, amely a gyűlöletbeszéd felszámolását célozza – közölte az Európai Bizottság kedden Brüsszelben.

Republikon Intézet: a romák vannak leginkább kitéve a gyűlöletbeszédnek, utánuk jönnek a zsidók és a muszlimok

20.08.25 12:31

A Republikon Intézet Facebook felhasználók körében készült kutatása alapján Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is a romákkal szembeni ellenszenv a legmagasabb. Ezekben az országokban szintén ennek a csoportnak a tagjairól…

A Facebook fellép a gyűlöletbeszéd ellen

20.07.01 08:52

Megannyi nagy cég visszamondta a közösségi portálra szánt hirdetésit.

Bojkottálja a Microsoft is a Facebookot

20.07.01 08:34

Újabb nagyvállalat vonta vissza hírdetéseit a világ legnagyobb közösségi oldaláról, valamint a Facebook tulajdonában lévő Instagramról. Az ok: a szofvergyártó óriás nem akarja olyan platformokon látni a reklámjait, amelyeken gyűlöletbeszéd és terroristák…

Gyűlöletbeszéd ellen lép fel a Facebook

20.07.01 07:17

Külső vizsgálatot kezdeményezett a gyűlöletbeszédet tartalmazó bejegyezések ellenőrzéséről kedden a Facebook, a cég a szakértők szerint így próbálja kifogni a szelet az ellene bojkottot hirdetők vitorlájából.

A(z) "Gyűlöletbeszéd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A YouTube letiltotta „Amerika legnépszerűbb antiszemitáját”

A video megosztó portál eltávolította a Louis Farrakhan vezette Nation of Islam csatornáját. A cég nyilatkozata szerint Farrakhan csatornája megsértette a gyűlöletbeszéd elleni irányelveket, ezért október 2-án kikapcsolták. „Szigorú…

Ország

Leukémiás lett Richárd, az ötéves kisfiú, már 100 ember ajánlotta fel a városban, hogy vért ad neki

A szovátai Szakács Kádár Richárdot három héttel ezelőtt diagnosztizálták leukémiával, most a Marosvásárhelyi Sürgősségi Klinikai Kórházban kezelik - írja a Székelyhon.

Közélet

„Tusk kudarcot vallott” – Visszavágott Szijjártó az EPP elnökének

Donad Tusk korábban azt mondta, Orbán Viktor „illiberális demokráciáról” alkotott víziója voltaképpen nem más, mint egy „korcs demokrácia” terjesztése.

Politikus

Kihirdette az államfő: életük végéig fizeti a Colectiv-tragédia áldozatainak kezelését a román állam

Az öt évvel ezelőtt leégett bukaresti Colectiv klub áldozatainak orvosi kezelési költségeit élethosszig megtéríti a román állam, miután pénteken, a katasztrófa ötéves évfordulóján Klaus Iohannis államelnök aláírta az erről szóló…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló