Gyulai István hírek

Ismert személy › Gyulai István

Atlétikai nagydíjat támogat a kormány milliárdokkal

20.09.29 09:19

A Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj támogatására, négy évre 3 milliárd 260 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

Díjakat adott át a Magyar Sportújságírók Szövetsége

20.09.16 19:27

Kaplár F. József, a Sport TV örökös műsorvezetője és kommentátora, valamint posztumusz Simon József, a Nemzeti Sport tavaly elhunyt kézilabda-szakírója kapta meg a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) életműdíját. Több más…

Két ötödik helyet is szereztek a Szolnoki MÁV SE atlétái

20.08.21 14:01

A világ és hazánk legjobb atlétái mérték össze tudásukat a X. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelynek Székesfehérvár adott otthont.

A 110 gát világbajnoka és Európa-bajnoka is indul az idei Gyulai Memorialon 

20.08.07 14:25

A férfi 110 méteres gátfutás lehet majd az augusztus 19-i Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj egyik csúcsszáma, mivel a világbajnokság amerikai, illetve az Európa-bajnokság francia címvédője is rajthoz áll.

Hiányzott már a versenyzés a debrecen atlétáknak

20.07.17 12:44

Debrecen - Színvonalas küzdelmet és debreceni sikereket hozott a Gyulai István Atlétikai Stadionban megrendezett atlétikai verseny.

A(z) "Gyulai István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

3,2 milliárd forintot ad a kormány a Gyulai István Memorialra

A turistákról viszont Rogán Antalnak kell gondoskodnia.

Sport

Elkészült a felújított strandfürdő és sportcentrum Szolnokon

Az atlétikai centrum fejlesztése során 7300 négyzetméteres rekortán pályaburkolatot alakítottak ki, a fürdőné vízforgató berendezésekkel látták el a medencéket.

Esemény

Vegyifegyver-szakértők készek megvizsgálni Navalnij megmérgezését

Az OPCW közölte, hogy október 1-én kapta meg Moszkva kérését, és tisztázni szeretné, milyen jellegű segítséget vár Oroszország tőle. Navalnij augusztus 20-án lett rosszul Szibériában. A vértesztek kimutatták, hogy a szovjet időkben…

Magyar település

Osztrák kocsiban indiai sofőr és szír utasok – naná, hogy embercsempészet

Egy indiai állampolgár migránsokat akart jogellenesen Ausztriába szállítani. Négy megyére kiterjedő akció keretében – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály székesfehérvári…

 

Kategória ajánló