Győzike hírek

Ismert személy › Győzike

Közel 880 millió forintos költségvetési csalás

20.01.23 06:52

A Debreceni Törvényszék január 24-én tart tárgyalást annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben költségvetési csalás bűntette miatt emeltek vádat.

Letöltendő börtön várhat Győzikére

20.01.22 05:06

Költségvetési csalás miatt letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre. Gáspár Győző értetlenül áll a vád előtt, amely szerint korábban nem fizetett be az adóhivatalnak 35,5 millió forintot. Ügyvédjével együtt harcba száll az igazáért, s…

Vádat emeltek Gáspár Győző ellen

20.01.07 16:04

Az énekesnek jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell bíróság elé állnia.

Erre a műtétre készül Gáspár Győző kisebbik lánya

19.12.07 10:22

Gáspárék kisebbik lánya, Virág már gyermekkora óta elégedetlen az orrával. Édesapja, Gáspár Győző, lánya 18. születésnapja utánra adott neki engedélyt:megműttetheti az orrát.

A(z) "Győzike" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”

Költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre. Az úgynevezett celeb értetlenül áll a vád előtt. Az ügyészség azt is indítványozta, hogy a bíróság rendelje el a 2013-ban,…

Ismert személy

Gáspár Győző lánya rácáfol az előítéletekre

Gáspár Evelin elárulta, hogy milyen végzettséggel és nyelvtudással rendelkezik. 

Ismert személy

Csak úgy tarol Gáspár Bea szakácskönyve: ennyit kaszálhat receptjeivel Győzike felesége

Bár csak két hete jelent meg Gáspár Bea szakácskönyve, máris elkapkodták a boltokból - a siker pedig anyagilag sem elenyésző.

Infotech

Egy fiatal F1-es versenyző, aki a közösségi média specialistája

A 20 éves pilóta lelkes használója a közösségi oldalaknak, Instagram és Twitter követőinek száma több mint 1,5 millió, és rendszeresen közvetít a népszerű live-streaming oldalon, a Twitch-en. A világ legnépszerűbb platformja a játékok…

 

Kategória ajánló