György István hírek

Politikus › György István

Zöld utat kapott a kínai vakcina – miről volt szó az operatív törzs tájékoztatóján?

21.01.29 12:34

Ma megkapta az OGYÉI engedélyét a kínai Sinopharm vakcinája is - jelentette be az országos tisztifőorvos pénteken. A háziorvosok jövő héttől listáról választhatják ki, kinek adják vagy adatják be a Pfizer és a Moderna oltását.

György István: Az oltás a terv szerint halad

21.01.13 15:02

A héten a Moderna vakcinának köszönhetően lehet folytatni az idősotthonokban az oltásokat, így most 3600 személy számára biztosított a vakcina.

Operatív törzs: ma már tesztelik a szociális szféra dolgozóit

20.11.20 12:34

Elindult a szociális és egészségügyi dolgozók, illetve az oktatási és nevelési intézményben dolgozók, valamint a bölcsődei dolgozók országos, rendszeres, célzott csoportos tesztelése - jelentette be az operatív törzs mai tájékoztatóján György…

György István: a kiegyezés óta nem látott fejlesztés zajlik a közigazgatásban

20.10.16 11:53

A kormány a közigazgatásban 2010-től kezdődően a kiegyezés óta legnagyobb fejlesztést hajtotta végre, melynek legújabb állomásai a kormányablakbuszok - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken, amikor a…

Ha erős megyék vannak, akkor erős az ország is

20.09.04 14:46

A Modern városok program 2015-ös meghirdetésével 4000 milliárd forint jut a megyei jogú városok és térségük fejlesztésére.

A(z) "György István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Így változik az oltási terv, újabb információk az AstraZenecáról

Az a legjobb vakcina, ami már a vállunkban van — mondta György István, majd beszámolt a hatalmas oltási akcióról, ami a héten lesz.

Életmód

Romániában március 15-től bárki jelentkezhet az oltásra

Romániában március 15-től bárki feliratkozhat a koronavírus elleni oltásra, de az oltáskampánynak a teljes lakosság előtt megnyíló, várhatóan áprilisban kezdődő harmadik szakasza idején is elsőbbséget fognak élvezni az első két…

Közélet

Jobbá tenné az e-közigazgatást? Most megmondhatja, hogyan

Az egy éve megújult e-ügyintézési portálon már elérhető az a kérdőív, amely a lakosság és a cégek visszajelzéseit hivatott begyűjteni. A válaszok alapján fejlesztenék tovább az utóbbi években jelentősen kibővült rendszert.

Közélet

Miniszterelnökség: elindult az előjegyzési lehetőség a falusi kisboltok támogatása iránt érdeklődők számára

Elindult az előjegyzési lehetőség a falusi kisboltok támogatása iránt érdeklődők számára - tájékoztatta a Miniszterelnökség kedden az MTI-t.

 

Kategória ajánló