György István hírek

Politikus › György István

Gulyás Gergely: Azok is oltáshoz tudnak jutni, akik válogatnak a vakcinák között

21.05.10 11:37

Európában egyedülálló módon hatféle vakcinát tud Magyarország felhasználni – jelentette ki György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára hétfőn Cegléden.

Már 4,1 milliónyian regisztráltak oltásra

21.04.13 12:07

A magyar lakosság átoltottsága duplája a legtöbb uniós országénak, ami már komoly haladást jelent a járványból kivezető úton - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője a…

A(z) "György István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kell fizetni a védettségi igazolványért, ha nem kapjuk meg?

György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára egyenesített ki minden kérdőjelet ezzel kapcsolatban az MTI-nek nyilatkozva.

Életmód

Hova mehetünk idén nyaralni? Itt vannak a válaszok

Folyamatosan bővül azoknak az országoknak a köre, amelyekkel kölcsönösen elismerjük egymás oltási igazolványait. A Ripost7 összeállítása.

Közélet

Egy vezető szaúdi tisztviselő kétszer is azzal fenyegetőzött, hogy „elintézik” a Hasogdzsi-ügyet vizsgáló Ensz jelentéstevőt

Agnès Callamard, az Ensz éppen leköszönő, törvénytelen kivégzésekért felelős különleges jelentéstevője interjút adott a Guardiannek. Ebből derült ki, hogy egy magas beosztású szaúdi tisztviselő kétszer is azzal fenyegetőzött az Ensz…

Közélet

Államtitkár: Nem politikai, tisztán szakmai döntést hozott a kormány az EU-s hitel kapcsán

Ágostházy Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára szerint csak azért, mert egy hitel elérhető számunkra, még nem feltétlenül kell igénybe venni.

 

Kategória ajánló