Győr hírek

Magyar település › Győr

Győri ellenzéki jelölt: Borkainak Orbán fontos

Ma 14:19

Az ellenzék polgármesterjelöltje szerint a polgármesternek nem a Fideszből kéne kilépnie, hanem le kellene mondania.

Glázer: Borkainak fontosabb a Fidesz, mint Győr

Ma 13:49

Glázer Tímea ellenzéki polgármesterjelölt szerint Borkai Zsoltnak azonnal távoznia kellene a város éléről. Az ellenzék újraszámoltatná a szavazatokat, a szükséges iratokat most adják a helyi választási bizottsághoz.

Eltűnés miatt keressük Tóth Viktort

Ma 13:21

Eltűnés miatt keressük Tóth Viktort Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 14., h - 13:37 A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A DK keményen beleszállt Borkaiba

Ma 13:08

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel Borkai Zsolt győri polgármestert, hogy azonnal mondjon le és távozzon a város éléről.

Borkai Zsolt kilép a Fideszből

Ma 11:44

Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, a párt győri szervezetének elnöke, a város vasárnap újraválasztott polgármestere. A botrányba keveredett politikus keddi, a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő…

Borkai Zsolt meghozta döntését

Ma 11:31

A ma 11 órára tervezett sajtótájékoztatóját ezúttal megtartotta Győr újraválasztott polgármestere, Borkai Zsolt.

Borkai Zsolt bejelentette: kilép a Fideszből, de marad Győr polgármestere

Ma 11:31

Azt mondta, a győri választópolgárok akarata miatt nem áll szándékában lemondani. Mindössze pár percig tartott a sajtótájékoztatója, kérdezni nem lehetett.

Vitába torkollt a biciklisáv miatt összehívott sajtótájékoztató Székelyudvarhelyen

Ma 11:16

A Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával folytatott tárgyalások ellenére hétfőn délelőtt utcára vonultak a Bethlen Gábor utcában tevékenykedő vállalkozók, akik a két hete felfestett, megállást tiltó biciklisáv ellen emeltek szót, bevételkiesésükre…

Borkai Zsolt kilép a Fideszből

Ma 11:16

Borkai Zsolt elmondta, hogy azért döntött a kilépés mellett, mert úgy véli, nem kell, hogy morális hátrányt okozzon a Fidesznek.

A(z) "Győr" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Rezeda: Borkai és a Fidesz együtt köpi arcon a győrieket

Várhatóan ma délelőtt Borkai Zsolt, a nagy természetű, kurválkodó – feltételezhetően, de eddig még nem bizonyítottan – kokózó és korrupt, ámde ennek ellenére újra megválasztott győri polgármester azt tudatja a…

Sport

Rekordot döntöttek a győri kézisek a Bajnokok Ligájában

Kiütéses idegenbeli győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. A címvédő a második fordulóban a cseh Baník Most vendégeként diadalmaskodott 46-21-re.

Sport

Rekordot döntöttek a győri kézisek a Bajnokok Ligájában

Kiütéses idegenbeli győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. A címvédő a második fordulóban a cseh Baník Most vendégeként diadalmaskodott 46-21-re.

 

Kategória ajánló