Gyöngyös hírek

Magyar település › Gyöngyös

Megható, gyerekek mentették meg a Gyöngyösi Állatkertet

Tegnap 12:08

Néhány napja már a végleges bezárás fenyegette a Gyöngyösi Állatkertet, de a gyerekeknek és szüleiknek hála, megmenekült. Még egy helyi óvodás csoport is örökbefogadott egy állatot, hogy ezzel is segítsen az állatkert megmaradásában.…

Sztrájk a B. Braun gyöngyösi gyárában: továbbra sincs megoldás

21.03.04 15:49

A szakszervezet szerint a munkáltató nem veszi figyelembe, hogy koronavírus nem csupán a gazdaságot, de a munkavállalókat is érintette.

Újabb sztrájk jöhet a B. Braun Medical gyöngyösi gyárában

21.03.04 15:28

A február 23-i, kétórás figyelmeztető sztrájk után újabb munkabeszüntetésre készülnek a B. Braun Medical Kft. gyöngyösi gyárában.

EU támogatásból vehetett kuruzslógépet a kormánymédia által futtatott gyöngyösi orvos

21.03.01 19:51

Más háziorvosok óva intettek az Orbánék zsebének oly kedves kínai vakcinától, az állami pénzekkel kitömött, áltudományokat népszerűsítő doktornő reklámozta. 

Végleg bezárhat a járvány miatt a gyöngyösi állatkert

21.02.27 12:40

Az állatkert eddig bírta a járvány miatti zárvatartást. Már az utolsó tartalékaikat élik fel. Egy hónapig tudják még tartani magukat, aztán vége.

Nem kapott oltást a korábban ellenzéki képviselőjelölt erdőkertesi háziorvos

21.02.26 05:37

Dr. Kiss Csabát „külső nyomással” próbálták rávenni arra, hogy álljon be a sorba, miközben azt sulykolták, hogy nem mondhat nemet arra, hogy akar-e oltani.

A(z) "Gyöngyös" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Megható: gyerekek mentették meg a gyöngyösi állatkertet

Néhány napja már a végleges bezárás fenyegette a Gyöngyösi Állatkertet, de gyerekeknek és szüleiknek hála, megmenekült. Még egy helyi óvodás csoport is örökbefogadott egy állatot, hogy ezzel is segítsen az állatkert…

Megye

Elgázolták egy gyalogost Füzesabony közelében

A főút 125-ös kilométerénél egy személyautó elütött egy úttesten gyalogló férfit.

Életmód

Teljes terjedelmében égett egy munkagép Solymáron

Teljes terjedelmében égett egy targonca Solymáron, a Külső-Vasút utcában. A fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatok keretein belül átszellőztetik a közeli ingatlanokat.

Közélet

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje a koronavírus-járvány miatti védelmi intézkedések hétfőtől érvényes szigorítása idején, változatlanul folyik az ügyfélfogadás.

 

Kategória ajánló