Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Semmelweis Egészségnap decemberben

19.11.28 10:22

Bármilyen gyógyszerszedéssel kapcsolatos témában tehetnek fel kérdéseket a látogatók a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának 2019. decemberi programján.

Levente is megkapta az életmentő kezelést

19.11.26 19:19

Beadták a gyűjtés nyomán beszerzett gyógyszert kedden a genetikai betegségben szenvedő Leventének - közölte a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza.

Beadták a gyógyszert a genetikai betegségben szenvedő Leventének

19.11.26 16:18

Beadták a gyűjtés nyomán beszerzett gyógyszert kedden a genetikai betegségben szenvedő Leventének - közölte a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza az Mti-vel.

Levente is megkapta a világ legdrágább gyógyszerét

19.11.26 08:30

Beadták a gyűjtés nyomán beszerzett gyógyszert a genetikai betegségben szenvedő Leventének. Beadták a gyűjtés nyomán beszerzett gyógyszert kedden a genetikai betegségben szenvedő Leventének – közölte a Magyarországi Református Egyház…

Ritka genetikai betegségük hozta össze a fiúkat

19.11.24 20:04

A két tizenéves szombathelyi fiú ugyanabban a ritka izomsorvadásban szenved, melytől csak egyre romlik az állapotuk. A két család most egy külföldön kapható, drága gyógyszerre gyűjt.

Barnamoszatból kivont cukorral gyógyítanák az Alzheimer-kórt

19.11.23 19:13

Tizenhét év után ismét szabad utat kapott egy Alzheimer-gyógyszer, bár egyelőre csak Kínában, ahol viszont már meg is kezdték forgalmazását. A szakemberek egy része bizakodó, míg mások szkeptikusan fogadták a hírt. Megint mások az AI-t tartják az…

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Többször rabolt egy fogvatartott az egri börtönben

Csomag, pofon, gyógyszerek, mosás, mosogatás.

Ország

Az amerikai kormányzat megszigorítja a terhes külföldi állampolgárok beutazását

A várandós nőktől a helyi amerikai konzulátus megtagadhatja a beutazási engedély kiadását, ha úgy látják, szülni megy az Egyesült Államokba.

Életmód

Az ELTE kutatói beszálltak a krónikus gyulladásokkal és rákos áttétekkel vívott harcba

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fehérjekutatóinak eredményei - amelyeket a FEBS Journal legutóbbi számában jelentettek meg - többek között segítenek tisztázni az S100 kalciumion-kötő fehérjecsalád tagjainak szerepét a…

 

Kategória ajánló