Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Jövőre még több segítséget kapnak a meddő párok: mindenkinek lesz esélye

19.12.28 15:07

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért...

Ingyenes lesz a meddőségkezelés

19.12.23 12:10

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelés kapcsán használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások.

Ez tuti neked is kiment a fejedből idén: pedig simán rámehet a családi karácsony

19.12.23 10:31

A karácsonyi rohanásban az emberek hajlamosak megfeledkezni az egészségükről, pedig éppen az ünnepek alatt még kellemetlenebb fejfájástól, gyomorsavtól, vagy epegörcsöktől szenvedni. A Pénzcentrum Dr. Marjai Tamást, a Hálózatban Működő...

Milyen gyógyszerek legyenek otthon az ünnepek alatt? Mutatjuk!

19.12.22 15:52

A hosszú ünnepre való tekintettel, nagyon fontos, hogy minden háztartásban az alábbi készítmények rendelkezésre álljanak szükség esetén.

Ennyit költene a kormány a Nemzeti Humán Reprodukciós Programra

19.12.22 09:22

A kormány meghirdette a meddőség kezelésére, a Nemzeti Humán Reprodukciós Programot, amelyre jövőre 3 milliárd 355 millió forintot kíván fordítani.

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Többször rabolt egy fogvatartott az egri börtönben

Csomag, pofon, gyógyszerek, mosás, mosogatás.

Ország

Az amerikai kormányzat megszigorítja a terhes külföldi állampolgárok beutazását

A várandós nőktől a helyi amerikai konzulátus megtagadhatja a beutazási engedély kiadását, ha úgy látják, szülni megy az Egyesült Államokba.

Életmód

Az ELTE kutatói beszálltak a krónikus gyulladásokkal és rákos áttétekkel vívott harcba

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fehérjekutatóinak eredményei - amelyeket a FEBS Journal legutóbbi számában jelentettek meg - többek között segítenek tisztázni az S100 kalciumion-kötő fehérjecsalád tagjainak szerepét a…

 

Kategória ajánló