Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Ingyenes meddőségkezelés Magyarországon?

20.01.04 18:04

Jó hír a meddőséggel küzdő pároknak, hogy a meddőségkezelésben jelenleg is finanszírozott gyógyszerek, beavatkozások január 1-től ingyenessé váltak. A tervek szerint ugyanakkor nőni fog az állami fenntartású meddőségkezelési centrumok…

Betitlják az ízesített e-cigiket

20.01.04 06:03

Betiltja a fodormentás és a gyümölcsös ízesítésű patronokkal használatos e-cigarettákat az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA).

Visszautasítja az MSZP-s rágalmakat az Állami Egészségügyi Ellátó Központ

20.01.03 14:35

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) is visszautasította a miskolci központi kórházat ért MSZP-s rágalmakat az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

AZ Emmi bejelentette, de mégsem lettek ingyenesek a meddőség kezeléséhez használt gyógyszerek

20.01.03 12:08

Ez lett volna az egyik legfontosabb népesedéspolitikai lépés az egészségügyben. Valamiért mégsem sikerült. Akkor mit várhatunk Kásleréktől az ezerszer bonyolultabb rendszerátalakítási kérdésekben, amit Orbán előírt az új évre a miniszternek?

Új év – új minimálbér és garantált bérminimum

20.01.01 19:07

A munkáltatói és a munkavállalói oldal nem egyezett meg, így a kormány intézkedett a 2020-as minimális bérekről. 2020 január elsejétől a minimálbér bruttó összege 161 000 forintra, a garantált bérminimum pedig 210 600 forintra emelkedett, a növekedés…

Világjelenség lett a gyógyszerhiány - itt a magyar helyzet

19.12.31 10:30

Évek óta stagnálás figyelhető meg a hazai gyógyszerkivonás tekintetében, és négyszer több csipszadó-felajánlás érkezett az idei évben az OGYÉI-hez – a többi között erről is beszélt az intézmény főigazgatója a Világgazdaságnak.

Nő a minimálbér, a garantált bérminimum, a nyugdíj, de a benzin és a cigaretta ára is

19.12.31 09:04

Több fontos változás lép életbe január elsejétől. 8 százalékkal nő a minimálbér és a garantált bérminimum összege. A nyugdíjasok 2,8 tized százalékos nyugdíjemelésre számíthatnak, amivel az érdekképviseletek nagy része elégedetlen. A cigarettáért és…

A gyógyszerek és "nemek közötti szakadék"

19.12.28 19:55

Mindenki számára egyértelmű, hogy gyerekek és felnőttek esetében eltérő módon kell a gyógyszereket adagolni. Egy friss tanulmány alapján ezt a szabályt nem csak életkor, hanem nemek alapján is alkalmazni kellene.

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Többször rabolt egy fogvatartott az egri börtönben

Csomag, pofon, gyógyszerek, mosás, mosogatás.

Ország

Az amerikai kormányzat megszigorítja a terhes külföldi állampolgárok beutazását

A várandós nőktől a helyi amerikai konzulátus megtagadhatja a beutazási engedély kiadását, ha úgy látják, szülni megy az Egyesült Államokba.

Életmód

Az ELTE kutatói beszálltak a krónikus gyulladásokkal és rákos áttétekkel vívott harcba

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fehérjekutatóinak eredményei - amelyeket a FEBS Journal legutóbbi számában jelentettek meg - többek között segítenek tisztázni az S100 kalciumion-kötő fehérjecsalád tagjainak szerepét a…

 

Kategória ajánló