Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Akadozva indul a receptek nyugdíjazása a patikákban

20.01.20 11:01

A gyógyszer felírási igazolások kötelező alkalmazásának eltörlése a hónap eleje óta gyakran hozza megoldhatatlan helyzetekbe a gyógyszerészeket, írja a Népszava.

Hamis recepteket használt, keresi a rendőrség

20.01.16 16:22

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki hamis recepteket felhasználva akart gyógyszerekhez jutni több belvárosi patikában, Szentesen.

Már jobban van az SMA-s beteg kisfiú

20.01.15 16:16

Akinek egészséges, rendben fejlődő gyermeke van, el sem tudja képzelni, hogy mi ilyen „kis” dolgoknak mennyire tudunk örülni és rácsodálkozni egy-egy újdonságra – írta Levente édesanyja.

Súlyos betegségek gyógyszerei lesznek olcsóbbak

20.01.14 08:31

Huszonhat új gyógyszer kap társadalombiztosítási támogatást január 15-től - közölte az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete üdvözli a döntést, de a befogadási rendszer egyszerűsítését is sürgeti.

Gyógyszeralkalmazás a gyakorlatban: nemzetközi konferencia Szegeden

20.01.13 10:49

A racionális gyógyszeralkalmazást támogató nemzetközi konferenciára várják a gyógyításban és kutatásban dolgozó orvos és gyógyszerész kollegákat, valamint az egészségügyi hatóságok, biztosítók és a gyógyszercégek munkatársait.

A méhészek egy év alatt 1,8 milliárd forint közvetett támogatási forráshoz jutnak

20.01.11 19:16

A méhészek egy év alatt 1,8 milliárd forint közvetett támogatási forráshoz jutnak hozzá, amiből méhanyát, méhegészségügyi gyógyszereket vásárolhatnak, támogatást kapnak szakmai továbbképzésre, szaktanácsadást vehetnek igénybe, és hozzájuthatnak a…

Akkora a hiány, hogy kénytelenek gyógyszereket készíteni a komáromi kórházban

20.01.10 16:14

Orvosságokat készítenek a szlovákiai komáromi kórház gyógyszerészeti laboratóriumában, hogy pótolják a hiányt, ugyanis akadozik az ellátás. Az orvosok és a gyógyszerészek az eredeti gyógyszerek azonos hatóanyagait…

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Többször rabolt egy fogvatartott az egri börtönben

Csomag, pofon, gyógyszerek, mosás, mosogatás.

Ország

Az amerikai kormányzat megszigorítja a terhes külföldi állampolgárok beutazását

A várandós nőktől a helyi amerikai konzulátus megtagadhatja a beutazási engedély kiadását, ha úgy látják, szülni megy az Egyesült Államokba.

Életmód

Az ELTE kutatói beszálltak a krónikus gyulladásokkal és rákos áttétekkel vívott harcba

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fehérjekutatóinak eredményei - amelyeket a FEBS Journal legutóbbi számában jelentettek meg - többek között segítenek tisztázni az S100 kalciumion-kötő fehérjecsalád tagjainak szerepét a…

 

Kategória ajánló